Mysko känslor

Jag får hela tiden sånna där mysko känslor. Om de är avundsjuka eller inte vet jag inte. Det känns som att min gamla värdfamilj tycker om den nya au pairen mer än vad de tyckte om mig. Efter 21 månader med dem, känns de som att dessa snart 4 månader för den nya au pairen är helt annorlunda och bättre. De känns inte som att de bryr sig lika mycket om mig som henne.... Jag hatar att få dessa känslor.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag ska också åka som au pair men åker till en familj som aldrig haft någon tidigare. Finns förmodligen både för- och nackdelar med det precis som det säkert är jobbigt för den nya tjejen att "ta över" efter dig som de ju måste ha trivts med eftersom du stannade så länge!

Postat av: Anonym

du kommer ju alltid vara deras "riktiga" au pair eftersom du var den första + stannade så länge. Du är den de aldrig kommer att glömma, jag lovar!

2009-06-24 @ 21:21:40
Postat av: Malin

känner ett hot nu är de bestämt sig för att ha ytterligare en au pair. saknaden blir större.. men så får jag träffa de mina om en vecka lite drygt.. tre dagar, sedan ska jag tillbaks tilL SKåne i slutet på juli... underbart! när är det du åker? kramar

2009-06-27 @ 23:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback