Once you pop, you can't stop

Nej, det är inte Pringles denna gång utan någon annat som är ännu mer beroendeframkallande. Öppnade precis en ask Noblesse som jag fick av min mamma vid jul. Och jag kan inte sluta äta. Meningen var att jag skulle äta några bara och spara resten till en annan gång, men en efter en flyger de in i munnen och ned i magen.

https://www.foodshopsweden.m.se/pix/Noblesse.jpg


Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej! Jag har läst din blogg ganska länge till och från främst när du var au pair. Som jag förstått det så gillar du Boston jättemycket.



Jag ska själv åka som au pair och är inne i matchningsprocessen. Just nu är jag matchad med en familj 20 min från Boston. Är lite osäker på staden och varför många säger att det är ett ställe som jag kommer gilla. Skulle verkligen uppskatta om du ville berätta lite om hur det är att bo i Bostonområdet =)

Postat av: daniela

heei!. Hoppas allt e bra med dig. Klickade in på din blogg i morse o har typ studerat den i detalj^^ jätte kul o läsa allt du har vart med om verkligen. Om jag förstod de rätt så var du 20 när du åkte, jag var i usa som utbytesstudent när jag var 16 o vill verkligen åka tillbaka men som au-pair den här gången. Undrar om du tyckte det var en bra tid o åka alltså som 20åring. Hade du mest svenska kompisar där, eller var det lätt att träffa amerikaner att umgås med?

Om du har tid får du jätte gärna maila.

Ha de bra

// Daniela

2010-01-25 @ 15:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback