Ny dator?

Idag hände något med min dator... Skulle öppna den och det small till. Kvar blev det spricker och kaos. Vilken tur att det finns silvertejp. Men jag är rädd att det inte kommer att gå att stänga den för gångjärnet vill inte det... Så det kanske är dags att köpa en ny dator. Efter 3,5 år är det dags för en Mac, måste bara fiska lite pengar först.
Nedräkning...det var ett tag sen sist

Det är fullt ös medvetslös med b-uppsats att jag helt lagt bloggen på is. Men imorn, ladies and gentlemen, så ska den vara inlämnad och jag kan tjuvstarta sommarlovet. Har även hunnit klippa mig sen sist, så det behövs nog en bild snart.

Nu är det bara 15 dagar kvar tills jag är i Boston. Dollarn fortsätter att stiga, men jag har bett Jon skaffa ett andra jobb så att han har råd med mig i en månad. Jag får helt enkelt inte missbruka Starbucks och shoppa försiktigt, så ska nog det nog bli bra.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cd/I-15.svg/600px-I-15.svg.png

 


Nedräkning

Tänkte att det vara dags att överaska er idag. Nedräkningen fortsätter.

Imorgon är det dags för klippning. Är så trött på mitt hår, men nu har jag börjar fundera och fundera på hur jag ska göra... Vad tycker ni? Ska jag klippa mig som kortare (som tidigare bilder)? Jag är mer förvirrad nu än jag någonsin varit, så vi vår se vad min frisör säger.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/US_22.svg/600px-US_22.svg.png


...dagar kvar....


Nedräkning

Fick ett mejl från Jon där det stod See you soon och visst ser jag honom snart. Om en vecka ska B-uppsatsen vara klar, om två veckor är det sommarlov, och om snart tre veckor är jag i Boston.

Fick reda på för någon vecka sedan att min gamla kära familj i USA ska skaffa deras tredje au pair. De har klarat sig utan en sen november (tror jag), men nu är det dags igen. Vi får se om jag får träffa henne eller om hon kommer efter att jag åkt hem igen. Men det är ganska spännande.

Angående älskade USA, håll tummarna att dollarn blir billigare snart.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/66/New_Jersey_23.svg/600px-New_Jersey_23.svg.png


...dagar kvar!


Nedräkning

And here we go...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/83/I-24.svg/600px-I-24.svg.png...more days untill I'm in Boston!


Nedräkning

Nu var sista intervjun avklarat så nu är det bara att skriva arbete. Känns som att vi haft tur med alla tre intervjuer och fått bra information, speciellt då alla tre verkar ha olika åsikter om samma sak, vilket kan kännas lite lustigt.

Snart ska detta arbete vara klart, så det är dags att lägga i en högre växel!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d0/US_25.svg/600px-US_25.svg.png


...dagar kvar!


Nedräkning

Idag ska jag och syster till vackra Rättvik för två intervjuer. Vi skriver nämligen vår B-uppsats om Dalhalla och det är svårt att inte göra detta arbete för stort då det finns mycket att skriva om. Klockan är snart 10 och det är 13 grader varmt ute redan. Solen skiner och det ser ut att bli en fantastisk dag!!!! Klockan 13 är det dags för första intervjun med Dalhallas VD, och sen klockan 15 är det intervju med VD för Siljans Turism AB. Kommer att bli en lååååååång dag!

Har sett att dollarn bara går upp ännu mer... Ligger på 7.81 så nu börjar jag snart ge till gudarna att den går ned så att jag kan shoppa lite mer i USA.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/I-26.svg/600px-I-26.svg.png


...dagar kvar!


Nedräkning

Pollen tar död på mig. Igår var det jättefint väder och jag kan till och med säga att det var sommarväder här i Falun. Men med den fina dagen kom mycket pollen. Det kliar överallt och min näsa kapar jag snart av. Nog för att jag önskar att det var en fin dag igen (men dock regnar det) så att man kan njuta av solen lite...men pollen kan fara och flyga någon annanstans. Jag har fått nog!!

Nu kan jag känna att Boston kommer närmre och närmre. Pratade med en glad Jon igår så nu längtar jag ännu mer. Men nu måste jag gå och snyta mig igen.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/MA_Route_27.svg/600px-MA_Route_27.svg.png


...dagar kvar!


Nedräkning

Höll på att glömma...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bf/US_28.svg/600px-US_28.svg.png


..dagar kvar


Nedräkning

Home sweet home. Man kan tro att jag har många hem, och det har jag. Nu är jag hemma i Falun, mitt första hem. Det är inte helt fel att komma hem och ha en farfar som står och väntar på en vid tågstationen och en farmor som lagat en lasagne. Då känner man sig hemma! Och ikväll ska vi hämta våra föräldrar vid tågstationen då de har varit i Portugal och glassat. Sen blir det palt!

Men nedräkningen fortsätter!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/I-29.svg/600px-I-29.svg.png


...dagar kvar.

Och 7 dagar kvar tills jag ska klippa mig!


Nedräkning

Nu bär det av hem till Falun för ett tag. Väskorna är fullpackade då jag försöker flytta ena hälften av mitt liv dit för sommaren. Nästa vända blir i början på juni och då ska jag förhoppningsvis ha allt med mig. Så om ni ser en tjej på ett tåg med tre orkiéer så kan det vara jag.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c3/I-30.svg/600px-I-30.svg.png
...dagar kvar tills jag är i Boston.


Nedräkning

Jag tror att jag måste börja med en nedräkning angående denna j*vla pollen. Mina ögon kliar och är röda, näsan klittlar och är mysig. Inatt täppte ena näsborren till. Känns lite som att vara förkyld. Men det är ju bara pollen som förvandlar min kropp tillnågot fördj*vligt. Jag vill inte vara pollenallergiker längre!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/NH_Route_31.svg/600px-NH_Route_31.svg.png


...dagar kvar!


Nedräkning

Gick upp för inte så länge sedan och insåg att jag gick upp lite för tidigt. Så nu får jag helt enkelt sega lite. Trött är jag visserligen men jag kan inte gå och lägga mig i sängen igen, för nu är jag trots allt upp.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/eb/MA_Route_32.svg/600px-MA_Route_32.svg.png


..dagar kvar...


Nedräkning

Idag är det seminarium, och jag och syster har skrivit 5 sidor inledning och metod inför denna dag. Hoppas att det är ganska bra med tanke på att vi suttit flera dagar. Men först ned på stan, för dig har vi inte varit på jättelänge.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/91/MA_Route_33.svg/600px-MA_Route_33.svg.png


...dagar kvar till Boston!


Nedräkning

Jag kände att det var dags för en ny design nu när jag har nedräkning och allt. Hade inte så mycket tid på mig att leka med designen så detta får fungera. Men detta betyder att nedräkningen fortsätter...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/MA_Route_34.svg/600px-MA_Route_34.svg.png


...dagar kvar!


Nedräkning

Jag jobbar hårt här. B-uppsats ska skrivas och snart kan jag inte läsa mer... Men snart är det sommarlov och bara...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/I-35.svg/600px-I-35.svg.png


...dagar kvar tills jag har landat i Boston!


Nedräkning

Nu är det...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/68/US_36.svg/600px-US_36.svg.png...dagar kvar tills jag är i Boston. Så nu är det bara att hålla tummarna att dollarn går ner!!!!!!!!


Dags för ny frisyr

Mitt hår bara växer och växer och nu är det alldeles för långt för min smak. Funderar på att kapa av det ännu mer än vad jag gjorde senast. Eller vad tycker ni?

Älskar Jessica Sprouts (från 90210) frisyr. Hon får mer attityd och det gillar jag.

http://img2.timeinc.net/instyle/images/2009/dbf/082109-jessica-stroup-400.jpghttp://media.onsugar.com/files/ons1/348/3482201/35_2009/7983e9bfb88fb144_Jessica_Stroup_at_InStyle_party.jpghttp://www.prohaircut.com/gallery/Jessica_Stroup_m_55268.jpgMåste göra mig lite snygg inför min Boston-vistelse!


Nedräkning

Snart så...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b6/US_37.svg/600px-US_37.svg.png
...dagar kvar


Nedräkning...

Ja, nu har nedräkningen börjat...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/OH-38.svg/600px-OH-38.svg.pngNedräkning

Tänkte att det var dags för en liten töntig nedräkning. Men så blir det när man är överlycklig över att det bara är 39 dagar kvar. Om 39 dagar är mina fötter på jorden igen, men inte vilken jord som helst, utan på landet på andra sidan pölen och mitt andra hem - Boston. Om 39 dagar kan jag äntligen dricka min Chai Tea Latte och andas Boston-luft igen.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/I-39.svg/600px-I-39.svg.png