Några dagar kvar...

I miss Wakefield. I miss my room in Wakefield, and I miss my space in Wakefield.
Har varit här i Eastham i lite mer än en vecka nu och det börjar bli jobbigt. Ska jobba två dagar till sen är det helg och tillbaka till Wakefield som gäller.
Jag känner aldrig att jag får vara riktigt ifred här, plus att det inte finns så mycket att göra på min fritid.
Vädret denna vecka har varit tråkigt. Dock inte Sverige tråkigt, utan bara molnigt på ett amerikanskt sätt och ca 25 grader. Idag tittade solen ut vid 2-tiden så jag och pojkarna har haft det supertrevligt på stranden. Skönt i vattnet är det också. Hoppas solen är kvar veckan ut bara.
Max börjar gå mig på nerverna så jag ska prata med Elise och Stefan om att göra lite nya regler. Han kan göra massa saker men han vill ha "hjälp" för han orkar inte. Min idé är att alla saker han vägra plocka undan eller ta reda på efter sig hamnar i en låda eller något och han får inte leka med de längre. Han kan vägra plocka upp något efter sig och börjar gråta och skrika. Som idag när vi skulle gå från stranden så bad jag honom att bära sin noodle (en sak man använder för att flyta, som en lång korv) och sin handduk för jag hade inga händer över. Handduken hade han förövrigt runt sig och hade båda händerna fria. Killen börjar gråta såklart för att han inte "orkar". Jag vet, jag är hård, men varje gång han gråter nu och han verkligen inte gjort sig illa så gullar jag inte med honom. Han måste fatta att man inte kan gråta över allt, eller gråta för minsta lilla som itne ens gjorde ont. Han är väldigt dramatisk. Nästa gång han säger "I don't want to" så åker den saken iväg. Han kan be om hjälp att sätta på sig strumporna och skorna, för att han inte vill göra det själv. Men jag hjälper inte honom, för jag har annat för mig.
Jag är hård, men nån måste göra något åt ungen. T.o.m Elise har fått nog, så det är väll dags att ta i med hårdhanskarna,som jag gör ;D hihi

Steph för här i helgen, skitroligt. Ska lägga upp lite bilder från hennes besök, men väntar på hennes kort för de blev bättre. Sen ska ni få se jag och Steph göra Cape Cod.

För alla som vet hur min värdpappa är så han vi fått bättre kontakt nu här i Eastham. Vi kan prata med varandra, äntligen.
Förresten så är jag grym på engelska nu! hihi

Kommentarer
Postat av: Anna

Hey sugar! Fan vad bra att du är så hård! Jag tycker det är helt rätt! Hoppas att Elise och pappan (minns inte vad han heter, Stefan?) håller med dig! You go girl :) puss och kram i massor!

2007-08-10 @ 08:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback