Nu händer det saker

Det var ett tag sen man skrev här. Inte bra alls eller, ska försöka bli bättre.

Nu händer det saker iaf....
Jag har sagt upp mig från mitt jobb, skaffat mig praktikplats och är påväg till the United States of America.
Jag verkligen längtar till att jag får åka för nu är det inget här hemma som får mig att stanna.
Nu ska jag bort från alla mina onda troll och starta nått nytt. Jag ska lämna massa folk bakom mig för gott och det känns faktiskt väldigt skönt.

Nu när jag väl är inne på det så kan jag väll säga att killar är konstiga.... Killar kan bara slänga bort en när de tröttnat.. bara skita i att höra av sig och verkligen ignorera en när man försöker ta kontakt. Det är ett tecken på att det har lekt klart med en. Eller så är dem bara så störda dom dom alltid har varit...
Det finns två killar som aldrig kommer att få se mig... Vet dock inte om dom bryr sig, men jag tycker att det känns bra att veta att det är ute, borta. Jag behandlar andra som det behandlar mig.

Åter tillbaka till USA.
Skulle vara väldigt roligt att hamna i Florida har jag nu kommit på. Men det är mest för att Sean bor där och då har jag min fadder inom räckhåll. Då kan man träffa honom, skulle vara skitroligt.
Annars så spelar de inte så stor roll, bara jag kommer iväg.
Imorn ska jag ut och leta en resväska. Kom på att jag måste ju ha en till annars får jag ju inte med mig alla mina saker. Har nu en mjuk resväska och ska försöka hitta en hård. Sen vet jag inte hur jag sak göra med alla skor, måste ju välja några jag kan ta med mig bara =(

Hur som helst, NI KOMMER ALDRIG ATT FÅ SE MIG IGEN!!!!!
Jag ska bort bort bort bort från detta onda land.

Happy new year!

Galet att det är 2007, ojämnt år, inte bra.
Hoppas det blir ett bra år iaf, för annars blir det ju väldigt tråkigt.

Firande in det nya året i en sommarstuga i Rättvik med en massa galningar. Bara när vi kom (vid halv sex) var alla redan kalas och t.o.m hunnit skada sig. Pojkarna hade varit duktiga och skalat 15 kg potatis och gjort potatisgratäng och grillat. Det var faktiskt jätte gott, mycket stolta över dessa fyllon! Nyår brukar vara en fin middag för de flesta men vi hade nog den charmigaste middagen. Vi åt på papptallrikar och vissa fick dela bestick. Sen var det bara att sitta där det fanns plats helt enkelt.
Tanken var att vi skulle basta när vi kom men inte blev det så, nån hade lyckats gjort att det blivit stopp i avloppet i källaren så det gick inte att duscha. På något lustigt sätt så hamnade vi i bastun på, fast på ett mer stört sätt.
Mina mysiga killar hade såklart med sig gitarr så då blev allt så mycket mysigare.
Vad mer kan man säga, det var så jävla roligt. Daniel ("DJ'en") dansade ta mig fan hela natten lång. När alla skulle gå och lägga sig stod han fortfarande där och stannade folk för att vi skulle dansa. Galet roligt när han fick tag på en digitalkamera och tog säkert 200 bilder på 5 minuter, alla från olika vinklar.

Natten tillbringade jag i samma rum som 6 människor som verkade sova ostörd hela natten, och hur bra som helst. Själv låg man bredvid en karl som låg och tuggade som en häst, pratade i sömnen och klättrade på väggen så att jag blev av med sovsäcken. Men han var så söt. Hade nog inte velat sova någon annanstans om jag fick välja i alla fall så.

Detaljer går vi inte in på här dock, men de var ta mig fan de roligaste nyåret hittills. Det var party och det var crazy. Det var mys å! hihi


GOTT NYTT ÅR ALLA SÖTA VARELSER!