Marc

Ringde nyss Marc Jacobs-butiken pa Newbury Street och maste tillbaks dit for att byta ett par orhangen jag kopt (de ar snea och oanvandbara). Men efter att ha letat upp deras telefonnummer pa hemsidan fastnade jag och hittade massa roliga saker, som vanligt.

Hittar allt fran vattenflaskor till strumpor som jag nu vill ha. Kan med andra ord bli ett dyrt aterbesok om jag hittar alla dessa saker i butiken ocksa. Haha
Dessa fina orhangen ar redan mina:

Marc by Marc Jacobs - Bow Wow Wow Anabella Studs Fall 10 (Seedpearl) - Jewelry

Marc by Marc Jacobs Miss Marc Giraffe Earrings

Dessa roliga saker finns:En het dag

Idag har det varit extremt varmt. Men man kanske inte klaga nar det stod att det var 36 grader varmt ute. Tankte ta mig ut pa en liten promenad da man inte kan sitta inne en hel dag som denna, men det var for varmt sa jag fick lov att vanda. Sa istallet har jag tvattat massa tvatt at Jon och gjort det finare i hans sovrum (sa forhoppningsvis vill han hjalpa mig med resten), och varit till hans syster och kollat pa film. Men man ska inte klaga. Imorgon ska det tydligen bara bli 29 grader, sa da kan jag atminstone vara ute!

Nagra bilder...

Jag har knappt tagit nagra bilder under tiden jag varit har, men jag antar att det ar for att det inte ar roligt att ta kort nar man ar sjalv. Hittade dock dessa bilder pa facebook efter en fodelsedagsfest i lordags. Tyvarr sa vet jag inte hur man gor bilden mindre med en mac, sa den ar lite stor som ni kanske marker, och far helt enkelt inte plats.

Michelle, Mike och jag. Mike satte sig mellan oss for att fa vara med i tjejsnacket, darav denna rad.

Jag forsoka lara en mycket berusad karl att spela piano. Men det slutade med att jag speade och han sjong (skrek).Go shopping

Igar tog jag Jons bil och akte till Burlington Mall. Och ack sa bra det kandes att ga runt dar igen. Jag som brukade leva dar, aka dit alldeles for ofta da man inte hade nagot att gora. Nu hade det oppnats nagra nya butiker och det var helt enkelt lite mer nytt, sa det var dags for shopping.
Efter nagra timmar dar, en efterlangtad crepes senare (typiskt Kristin-mall-mat) och mycket pengar mindre var det dags att dra vidare. Nasta Barnes and Noble - min favorit bokhandel. Hittade en bok jag ar lite sugen pa, men jag tyckte att den var ganska dyr sa jag lat det vara. Kommer med storsta sannrlikhet att komma tillbaka, sa jag hoppade in i bilen och drog till mitt alskade Target. En gang i tiden kunde jag spendera timmar dar (ocksa ett av de stallen man akte till nar man inte hade nagot att gora), men till min forvaning gick det valdigt snabbt nu. Vet inte om jag borjar bli lite for svensk men det var inte mycket som tilltalade mig langre. Dock gick jag darifran med mycket mindre pengar, och borjade nastan fa lite daligt samvete for all dagens shopping. Klockan var bara 21:15 nar jag kom ut fran Target och jag skulle inte hamta Jon forren tva timmar senare. Kande dock inte for att aka fram och tillbaka sa jag akte till Cambridge och lunkade runt. Det var sa underbart skont ute. Hade bara shorts och linne, men fros inte alls. Gick runt dar och bara myste (onskade dock att jag tagit med mig planboken for jag hittade ett stalle med hemmagjort glass) och vantade pa att Jon skulle sluta jobba.
Efter en lang dag, en fattigare men gladare Kristin sa var det dags att sova. Och minns jag ratt sa slocknade jag ganska snabbt efter att Jon stangt av filmen.
Ibland onskar jag (las "valdigt ofta") att jag hade en bil hela tiden, och inte behovde slass om Jons bil. Men jag ska inte klaga - jag ar ju trots allt i min alskade Boston!!! Och pa tal om Boston. Imorgon tankte jag aka in for lite shopping dar, men bara om vadret tillater. Aker med Jon in till Cambridge, tar tunnelbanan in till Boston och sen taget tillbaka till Swampscott sa att jag slipper hamta karl imorn kvall.

Go USA! Men bara sa att ni vet sa har jag problem att hitta min TOMS skor da det verkar vara slut overallt. Har testat att bestallda dem genom Nordstroms, men jag kommer inte att fa dem i tid. Sa sokandet fortsatter.What a day...

Satt pa jujitsun i Wakefield (ett stalle jag spenderat manga timmar pa som au pair) och var nervos som bara den. Varenda gang dorren oppnades stack det nastan till i hjartat av nervositet. Och till slut hande det - mina pojkar kliver in. Forst tittar de pa mig och reagerar inte direkt da de inte alls forvantar sig en Kicki sittandes dar. Men sen hande nagot. Det var helt underbart, ville nastan kramar sonder dem. Sen fick jag hora att en liten/stor Harry satt i bilen, da han nyss vaknat, sa jag gar ut och vem sitter dar och skrattar nar han ser mig. Blyg var han, men ack sa roligt det var att se mina pojkar igen.
Ikvall spelades sista matchen i NBA finalen, LA Lakers mot Boston Celtics. Boston var bast, klart bast. Men tyvarr hande nagot i sista perioden och Lakers kom ikapp. Sista 5 minuterna var hemska da de kampade for att ta ledning igen. Slutsignalen gick - Lakers vann. Maste ju erkanna att det hade varit skitroligt om de vann da jag var har nar de vann 2008, och att fa se dem vinna igen hade varit guld vart. Men men, Go Celtics!!!!
Imorgon blir det forhoppningsvis mina pojkar igen hela eftermiddagen och kvallen, maste bara fixa en bil. Ser (hor och hapna) fram emot att leka au pair igen sa Elise far helt enkelt ta semester. I want my boys!!! Vadret har inte varit klockrent annu, men imorgon ska det tydligen bli 30 grader, sa jag ser nu fram emot 4 dagars het Boston-sommar.

Go Celtics

Nyss vann Boston Celtics mot LA Lakers. Detta betyder att de leder med 3-2 efter fem matcher, och att de annu en gang kan vinna NBA. Go Celtics!!

I'm in Boston

24 timmar senare var jag framme i Boston. Kandes som att jag aldrig lamnat, och det ar vall positivt. Efter en lang natt pa Arlanda, flyg hit och dit, sakerhetskontroller som gor en galen, sa landade jag antligen i Boston. Da var det dags att borja bli nervos. Innan de satte en stampel i mitt pass skulle de fraga en massa fragor. Det var inte som forra sommaren da jag gled igenom smartfritt, oh nej. Denna gang forsokte han verkligen satta dit mig med alla mojliga fragor att jag blev orolig att jag skulle hamna i ett forhor. Men med lite handsvett och ett hjarta som slog lite snabbare fick jag stampeln. Sa lange man talar sanning sa ar det lugnt, da kan de het enkelt inte mer an att tro pa en.
Har spenderat resten av dagen med Jons underbara sota systerdotter, snackat skit med hans syster, och nu ar det dags for sangen. Klockan ar bara strax efter 21, men anda kanns det som att det ar langt over 12-slaget.
Imorgon vet jag inte vad som hander, forutom mitt forsta besok pa Starbucks som jag sa langtat efter. Sen har livet i Boston dragit igang.

Bye Bye Sweden

Bara för att skapa lite spänning så lyckades jag tappa bort tågbiljetten till Arlanda. Men tack vare en snäll man på tågstationen fick jag en ny utskrift, så nu kan jag slappna av igen.

Efter kl. 22 är det fritt fram att ringa mig hur mycket ni vill för då är jag ensam på Arlanda. Kommer nämligen spendera natten där då mitt flyg går 6:20...

Bye Bye Sweden, snart är jag i Boston!


Vart är Kristin?

Frågan är vad lilla Kristin ska göra i Boston i en hel månad?! Tänkte jag skulle rada upp några ställen som är ett måste på min lista.

http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/4745965.jpg


Världens bästa bokhandel - Barnes and Noble. Här kan ni hitta mig på kvällen med en bok i ena handen och en Chai Tea Latte från Starbucks i den andra.

http://www.boston.com/business/ticker/nmallone1112.jpg


Natick Collection, det bästa mallet i Boston-området. Måste inköpa lite CK-underkläder.

http://farm4.static.flickr.com/3568/3666689624_d5d21ac775.jpg


Ett icke så spännande möbelvaruhus - Jordans furnitures. Men här finns Richardson's Ice cream.

http://www.agimmobilier.com/resource-center/images/AGIM-USA-MA-BOSTON-NewburyStreet-080604-03.jpg


Den bästa gatan i Boston - Newbury Street. Här kommer jag att springa runt som en galen svensk.


Om det är någon som är sugen på god sushi så får ni gärna joina mig till mitt favoritställe i Stoneham.


Nedräkning........

....kanske borde packa.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/61/I-95.svg/600px-I-95.svg.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0d/I-93.svg/200px-I-93.svg.png


Snart är jag ute på dessa vägar och glider. Men först ska de packas, jobbas på brännan och ställa om dygnet så mycket ddet bara går. Natten till torsdag skjutsar jag min syster till tågstationen då hon glider till NYC. Sen, två dagar senare, landar jag i Boston.

Någon som vet vad jag bör packa? Har nämnligen inte börjat ännu, men är rädd att jag kommer att packa för mycket. Ska trots allt vara borta i en månad, men man behöver inte ta med hela garderoben för det. Min amerikanska mobil är med, så ni som är i USA och vill ringa mig kan ringa på mitt amerikanska nummer.

På lördag väntar Jon på flygplatsen. Nästan overkligt!


Oj oj oj

Dags att packa för snart drar jag. Igår kom jag tillbaks till Falun efter (nästan) 4 dagar i Kalmar för att få mitt efterlängtade sommarlov. Känns fantastiskt skönt att det äntligen är sommar. Men det bästa just nu är att jag om en vecka glider runt i Boston. Tänkte hinna med en sista skype med Jon innan jag drar och förbereda honom på vad som komma skall.

Kan knappt bärga mig! På fredagkväll är jag påväg till Arlanda, och 19:20 svensk tid på lördag har jag landat. Oj oj oj.

Boston, here I come!!