Me and my books

När jag tog examen tänkte "Äntligen kan jag läsa annat än kurslitteratur" och såg fram emot en sommar med nosen i en god bok. Detta har ännu inte riktigt hänt, nog för att jag läst lite ur min bok. Mina förhopningar var att läsa ut bok efter bok och bara njuta i sommarsolen.
 
Just nu läser jag Marian Keyes Anybody Out There? men lyckas inte riktigt  fastna sådär som jag vill. Det är inte för att den inte är bra utan för att jag inte kan ta mig tiden och riktigt slukas in i denna värld. Istället sitter jag och drömmer om när jag får läsa nästa bok. En av mina favoritförfattare är Jennifer Weiner, personen bakom I hennes skor med Cameron Diaz. Det är mitt språk och min humor, hennes böcker är som gjorda för mig. Vad jag gillar mest med hennes böcker är att man får följa flera kvinnor som på ett eller annat sätt känner varandra, men utan att bli förvirrad. Sen kan jag även påpeka att Jennifer Weiner är från Philadelphia vilket innebär att hennes böcker utspelar sig i USA och jag kan låtsas om att jag är där för en stund.
 
 
 
Har redan snabbt tagit mig igenom Little Earthquakes och Certain Girls och sitter nu och suger på Then Came You. Little Earthquakes är en jätte bra bok som måste läsas om man gillar lättsamma böcker. Then Came You verkar minst lika bra och ligger i min bokhylla och skriker åt mig. Men först måste jag ta mig igenom den tjocka Marian Keyes-boken. Bästa platsen för en bok är under ett parasoll vid en pool, så jag hoppas att denna pool och parasoll kommer att dyka upp innan sommaren är slut så jag kan lata mig lite.
 
Någon som ser ett mönster? Jag läser nämligen endast engelska böcker då jag anser att språket är bättre (om det är orginalspråk dvs) plus att jag får en chans att behålla min engelska och vokabulär på detta sätt. Rekommenderas starkt om man vill förbättra sin engelska, eller helt enkelt bara behålla den.
Har ni läst Jennifer Weiner?

Kära blogg!

Tänkte göra ett försök med något jag borde gjort för länge sen, på den tiden som jag faktiskt var au pair och hade läsare. Men som jag tidigare sagt så verkar inte alla kommentarer nått mig tidigare och jag läser nu en massa saker jag borde läst för lääänge sen.
 
Kära läsare:
Vad vill ni att jag bloggar om förresten? 
Följ min blogg med Bloglovin

I'm dreaming of...

a trip to Boston.
 
Det är mycket svårt att inte dagdrömma när det är en väldigt lugn dag på jobbet. Är jag inte inne och kollar på min framtida hus så drömshoppar jag på Bloomingdales, Nordstrom och Marc Jacobs. Lovar att jag kommer trilla in på fler sidor innan dagen är slut.
 
Btw, detta är mitt drömhem i Salem. Kolla här så fint det är (för *host* 11 miljoner).
Men nu är det annan shopping som gäller. Ett besök till USA innebär minst ett par TOMS, så är det bara. Världens skönaste sko som man har samvete till att köpa. De har nu kommit lite nya TOMS som jag såklart gillar, förutom de klassiska förstås.
TOMS 'Desert' Bootie (Women) TOMS Ballet Flat
             Svarta kilklack                                Ballerina            
TOMS Canvas Sandal
            Kilklack
 
Lite Marc Jacobs är också ett måste, i alla fall smycken och solglasögon.
 
MARC BY MARC JACOBS 'Ice Cubes' Stud Ring MARC BY MARC JACOBS Oversized Polarized Sunglasses
          Tuff ring                            Oversized
 
Glöm inte att köpa en klocka när ni väl håller på, som denna Skagen till exempel.
Skagen Titanium Mesh Strap Watch
 
Yes, minst en vända till Sephora är ett måste. Rena rama guldgruvan!
Märken/produkter som jag köper när jag är i USA är:
  
    Secret Deo              ID Bare Minerals               Redken
 
  
   Dermalogica                                   Lancôme                           OPI
 
Skulle kunna fortsätta i evigheter, men vi stannar där för idag. Nästa gång det är lugnt på jobbet kanske det blir ett "Att äta i USA"-avsnitt istället. Mmmm

Yay

Nu ni fungerar min app igen, så jag bjuder därför på några bilder!


Long time...

Loggar in och vet knappt hur man gör på denna nya sida. Tråkigast av allt dock är att jag nu ser en massa kommentarer från över 3 år tillbaks som jag tidigare aldrig sett... Mycket lustigt. Får be om ursäkt om jag inte svarat på frågor om livet som au pair eller Boston. Om ni fortfarande är nyfikna och vill veta något så fråga på. 
 
Blogg.se's app fungerar inte, vilken den inte har sedan midsommar, så jag kan inte blogga från telefonen. Därav en tråkig uppdatering. Hoppas att det löser sig. 
 
Hur som helst, tänkte tipsa om en blogg/sida som ni måste gå in på och läsa. Den är nystartad och handlar om turism och besöksnäringen. Men med fler läsare så kommer den att kunna växa och bli ännu mer intressant!! Läs den, Talk about Travel