För mycket tvätt

Vet inte vad som hänt men jag har för mycket tvätt. Det är för många högar på mitt golv att jag är osäker på att jag hinner tvätta allt under detta tvättpass. Kanske måste göra lite imorgon igen... Ska egentligen städa samtidigt som jag tvättar men jag är för trött att jag ligger här i sängen och myser. Mitt rum är inte så fint just nu och det är verkligen dags.
Vi får se hur mycket tvätt som hinner bli rent (och torrt) idag. Men nu är det dags att för första tvätten att hängas. Wish me luck!Varför ha en blogg?

Ibland börjar jag fundera varför jag bloggar. Knappt några läser den ändå och jag har egentligen inget spännande att skriva. Man kan väll säga att detta är min elektroniska dagbok som andra kan ta del av, men samtidigt kan jag inte skriva vad som helst utan måste hela tiden tänka på läsarna.
På tal om spännande saker - nu måste jag plugga för jag har 3 tentor att skriva inom loppet av 5 veckor. Och under den perioden ska jag flytta. Kan ju inte bli bättre än så.

En helg i Stockholm

Då har man spenderat en långhelg i Stockholm med systrar och mamma. Kan inte annat än att vara trött och sliten trots att vi egentligen inte gjort något speciellt för att känna såhär. Jag har shoppat lite för mycket, men ack så bra grejor det blev. En jätte fin lampa som kommer att hamna i köket, kökstabletter, två koftor, leggings (som ser ut som jeans), en "dosa", söta tumvantar och ännu en tröja. Ja, det kanske blev lite mycket men jag är nöjd med det som jag fick med mig hem till Kalmar.
Anledningen till denna helg var egentligen musikalen Mamma Mia! som var hur bra som helst. Kunde inte annat än att sitta och stornjuta och nästan vilja springa upp på scenen och dansa lite. Vi har ätit fantastiskt gott och haft det jätte trevligt. Synd bara att man är så trött för det blir en tidig kväll så att jag klarar av seminariet imorgon.
Nu önskar jag mig en god natts sömn, en lyckad redovisning på onsdag och att något spännande händer.

Fall in Boston

Det är vackert i Boston nu. Min värdmamma har en blogg så att jag kan följa dem från andra sidan pölen, och jag måste säga att jag skulle vilja vara i Boston nu. Den vackraste årstiden i New England är hösten.
Vintern är ganska kall och regnig, och ibland snöar det (a.k.a. snöstorm för amerikanerna) och då kan man inte lämna huset. På våren fortsätter det att regna och vara ganska kallt. Inte lika mysigt som i Sverige, men helt plötsligt kan det bli 30 grader varmt och sen två dagar senare är det 15 grader igen. Sommaren, oj så varm den är, men härlig. Det är varmt, varmt och kvavt. Man är ute så mycket man kan och inne resten av tiden då det är för varmt. Åska och blixtrar är det mysigaste som finns en varm sommarkväll i Boston. Värmen försvinner saknar men säkert. Solen fortsätter att visa sin närvaro och hösten är här. Alla löv blir så där otroligt vackra, inte bara för en dag som här i Sverige utan länge länge. Det är fortfarande varmt nog att skicka höstjackan och man vill bara vara ute och njuta av den vackra naturen och the Indian Summer som den kallas.
Fall in Boston by Linhy
Granby, Massachusetts, during peak autumn foliage season

Men det är inte bara naturen som är underbar på hösten utan även Halloween och Thanksgiving. På Halloween tar jag gärna en tur till the Witch town - Salem där det spökas enormt på Halloween. Sen är det bara att vänta på den fantastiska Thanksgiving då man äter god mat och bara myser. Det är riktig höst (svensk höst) så man är gärna inomhus och myser med nära och kära.
Vanessa Beer of Boston (middle) is 'attacked' by a posse of insane clowns from Seymour, Conn.
Jag saknar Boston nu på hösten, för nu är det helt fantastiskt där.

UT, JAG VILL UT!

Igår var det fest på denna våning - igen. Men denna gång var det massor av människor här, överallt, fest i flera rum och korridoren full. Men det komiska var att knappt någon i min korridor var hemma, utan det var korridoren mitt emot som hade fest, och på något sätt så var hela vårt kök fullt med okända människor.
Lyckades somnade (med tv'n på så att jag inte hörde musiken och folk lika bra) runt halv ett och vaknade igen tjugo i två. Festen var i full rulle fortfarande och någon kommer på att de ska ringa på min dörr. Så tv'n åker på igen för att stänga ute ljuden och efter halv tre var det tyst igen.
Vårt kök ser nu ut som ett bombnedslag så det ska bli spännande att se vem som kommer att städa det med tanke på att ingen i denna korridor hade festen.
Jag måste härifrån, nu!Inredning och mer inredning

Hittade en ny webbutik idag full med snygga designprylar. Dags att vinna på lotto kanske...
NUD collectionSnygga lampor
AJ golvlampaLäcker golvlampa
Förlängningssladd Förlängningssladd med textilsladd
AstackLjusstakar som man kan bygga själv
DSXSäger bara New York New York
Shuffle bordEtt bord man kan bygga själv

Här var det livat...

Imorse satt jag och pluggade och hade svårt att koncentrera mig då musik dunkade från någon student i denna byggnad. Nu sitter jag här och kolla på Halv åtta hos mig och måste höja volymen för det är fest (bredvid tror jag). Snart flyttar jag ut på gatan för här kan jag inte bo längre. Det är torsdag, musiken dunkar, folk skriker och livet kan inte bli värre i en fyra våningars studentkåk.
Akta er, snart hittar ni mig nere på stan liggandes under gårdagens tidning. Jag vill flytta nu!