Mycket just nu

Kom hem från USA för en vecka sen, och mycket har hänt sen dess. Förutom att jag saknar USA en massa och vill tillbaka så är väll Sverige helt okej. Fick reda på att jag kom in på en utbildning nu när jag var i Boston, så jag har letat bostad som en galning. Igår fick jag ett studentrum på 18 kvadrat, så nu kan jag äntligen slappna av.

Nästa lördag bär det av till Kalmar och sen är jag student. Vet inte hur jag ska klara mig utan Jon i tre år dock...
Ska ladda upp några bilder från min vistelse i USA sen. Har ännu inte laddat över dem på datorn, men snart har allt lugnat ned sig lite för mig.


TOMS

Igår gav jag ett par skor till ett fattigt barn. Och samtidigt så fick jag mig ett par supersköna skor. Det var värt varenda öre, och de kommer nu bli mina nya favoritskor. Så med andra ord kommer fler skor att köpas och fler fattig barn få ett par tack vare mig.


Kolla in
TOMS och köp dig ett par supersköna skor du med!


Updates

Nu har jag varit har i en vecka. Tanka sig att tiden gar sa snabbt. Men jag tycker att jag har hunnit med en hel del under den tiden, samtidigt som jag bara slappat. Jag har varit pa brollop, traffat min gamla vardfamilj och mina barn, och fatt urinvagsinfektion. Ibland har man tur. Fraga inte hur jag lyckades med det, for de undrar jag ocksa. Men eftersom att jag inte har en doktor har sa blev det en tur till akuten 2 timmar senare och 45 dollar fattigare hade jag fatt svar pa proven och hamtat ut min medicin. Nu vantar bara den saftiga rakningen som senast lag pa 650 dollar. 

Igar traffade jag min gamla familj, och jag som var skitnervos hade ingenting att oroa mig for. Min vardmamma blev skitglad nar hon sag mig och Max hoppa upp och satt som klister runt mig i flera minuter. Sen kom min lilla bebis och var sa blyg, men de tog inte lang tid innan han blev van. Jag la alla barnen (trodde inte att Harry skulle ga med pa de dock) och fick mysa en massa. Kan saga att kramarna fran mina pojkar slar allt.

Jon jobbar just nu sa jag bestamde mig for att stanna var i Salem/Swampscott utan bil idag och bara vara. Annars har han varit snall och latit mig ha bilen bara jag hamtar honom fran jobbet. Sa nu tankte jag att jag skulle ta en hyffsat lang promenad till affaren och fylla upp kylskapet lite sa att jag har natt att ata ikvall. 

Pa lordagmorgon bar de av till NYC, och sen borjar min nedrakning, for om en vecka sa lamnar jag mitt andra hem,Boston. 


Yay

Da hade man landat i Boston igen. Maste saga att de kanns som att jag aldrig lamnat stallet. 
De forsta jag gjorde nar jag kom hit var att hamta Jon som varit pa en middag infor brollopet pa sondag (morgon). Jag satte mig i bilen och blev nastan forvanad sjalv hur bra jag fortfarnade hittar efter 4 manader. 

Jag har inte pratat na svenska alls sen jag akte fran sverige och underligt nog sa kom jag sa snabbt in i engelskan att jag tanker pa engelska nu igen. Kan inte forklara hur underbart de ar att sitta i bilen och lyssnar pa min favorit radiokanal, som forovrigt spelar sjukt bra musik just nu. 

Det ar roligt att vara tillbaka har dar traffiken ar het galen och amerikanerna tjocka eller daligt kladda. Dar man kan prata med framlingar utan att kanna sig som en idiot. Det kanns som att jag aldrig har lamnat Boston.