WOW

Som jag skrev i det tidigare inlägget så ska jag nu till Boston. Pengarna är dragna från mitt konto, så nu är det bara att börja med nedräkningen.

Men det som är WOW kommer nu:
Jag betalade 4550 kr för min biljett igårkväll, och idag ligger den billigaste på 5508 kr. De kallar jag för WOW. Det är nog en mening med att jag ska åka i alla fall. Hehe

Nu måste jag till polisen och skaffa nytt pass, för mitt går ut i oktober.

None

Latest news from Kicki

Idag har jag gjort det. Nu kan jag slappna av och säga att den 30 Juli flyger jag till Boston. Två veckor senare landar jag i Sverige igen.

Nu är jag lycklig, känns helt underbart. Så nu jävlar ska jag hitta ett jobb så jag kan jobba arslet av mig. Jobba jobba jobba.

Boston, here I come!

None

Frågan om...

Jag har ett tag nu funderat på att sticka till Boston i sommar. Har bara varit hemma i 2 månader och vill tillbaka redan. Biljetterna har tidigare kostat runt 6500 kr t/r och jag har därför inte lagt så mycket mer tanke på det. Men nu helt plötsligt har jag hittat flyg för ca 4500 kr t/r och känner att jag måste boka. 2000 kr mer på shopping, inte dåligt. Hehe

Men såklart finns det ett litet problem...
Jag vill ju såklart spendera så mycket tid som möjligt med min Jon, men han säger nu att han kommer jobba nästan varje dag jag är där. Då han är kock så kommer hans arbetsdagar vara mellan 15-02, vilket betyder att jag inte kommer se honom lika mycket som jag hoppats på. Sen andra nackdelen är att jag inte har någon bil och kommer troligtvis bli "fast" ensam i Salem, en stad ca 30-40 minuter norr om Boston, vilket kommer göra att de är mindre värt pengarna.
Så om jag på något sätt kan jobba fram en liten deal med Jon så att jag kan ta mig hur jag vill och hälsa på mina kompisar när han jobbar, och sedan på samma sätt spendera så mycket tid med honom på morgonen så åker jag. Jag vill nämnligen kunna ta mig in till Boson på dagarna, åka till NYC en helg och allt annat jag gjort med Kathrine och Elin när jag bodde där.

Så vad tycker ni, borde jag åka även om Jon kommer jobba större delen av tiden jag är där? Eller kommer jag bli så besviken då jag inte får se honom lika mycket som jag vill, och eventuellt få problem att ta mig runt som jag vill?

Mitt huvud snurrar just nu. Jag vill så gärna tillbaka till Boston av så många anledningar, men tänk om....

None

Mitt nya rum

Tänkte att de var dags att äntligen visa mitt rum.


Kan tillägga att jag sytt kuddarna hel själv.
Eftersom att jag planerar att flytta till hösten så valde jag färger som jag vet att min familj tycker om. Annars hade de haft betydligt mer fäg på väggarna.

None

A former au pair

Det känns konstigt att säga att man är en föredetta au pair. Men samtidigt känns de skönt att säga att jag inte längre är en au pair. Genom att jag är en föredetta  au pair så har jag avslutat den resa som jag önska jag fortfarande gjorde. Jag önskar att jag fortfarande bodde i Boston och körde runt i BMWn. Jag önskar att jag kunde åka in till Boston en fin heldag och bara gå runt utan några mål eller tidsplaner. Jag önska att jag kunde dra till ett Starbucks efter jobbet och bara sitta och prata med mina kompisar med en chai tea latte. Jag önskar att jag kunde åka till Jon på helgerna och leva livet som en svensk i USA och inte en au pair i USA. Jag önskar att jag fortfarande var där.

Att mina 22 månader har påverkat min syn på livet och världen är det ingen tvekan om. Jag är nästan förvånad över mig själv hur öppen jag blivit mot andra människor. Alla är inte lika, och de gör världen så fantastisk. Men samtidigt kan jag gå runt på gatorna i Sverige och kritisera föräldrar som inte har nog koll på barnen eller låter dem göra saker de inte borde. Jag har blivit en Supernanny som tror sig veta allt om barnuppfostran och hur barn fungerar. Haha.
Ett plus i kanten är att jag nu talat flytande engelska, och de känns som en frihet i sig.

Jag vet att en dag så vill jag återvända till USA, för där kände jag mig fri.

None