Lördagkväll...

Slutar om en halvtimme. Har suttit här själv från kl 17 idag. Önska nästan att någon skulle komma och hälsa på mig, men vem skulle det vara...

Var i Lund och hälsade på min kära kompis som pluggar där. Ska åka ned igen tänkte jag.
Har aldrig känt mig så annorlunda i hela mitt liv. Passade verkligen inte in. Just nu trånar jag efter toppen till mina Björn Borg trosor. Varför köpte jag inte den för? Eller jag vet egentligen, men varför kunde jag inte bara gå dit och köpa den ändå... Hade passat in ännu sämre om jag hade köpt den, men fan va jag hade mått gött.

Idag har det varit så jävla lite med jobb så att jag haft ännu tråkigare när jag suttit här själv i mörkret. Sitter och väntar på ärenden.

Hur som helst så är jag påväg till USA nu. Börjar känna att det kommer bara närmre och närmre. Idag har jag köpt mig en till resväska och snart ska jag beställa en dataväska så att jag kan få  med mig min kära dator också. Ni anar inte hur mycket jag vill åka till USA. Det är de enda jag tänker på, och det enda jag drömmer om, nästan iaf. Inget kan få mig att inte åka just nu. Ingen kan få mig att ändra mig. Jag är som fan påväg. Ni kommer aldrig se mig igen! =D
Jag ska bort från detta skitställe och starta ett nytt liv. Jag ska skaffa mig ett liv helt enkelt och börja om på nytt. Ni som vill träffa mig en sista gång innan jag är borta får väll höra av sig.

Jag är tjejen som inte passar inte, men fan va het jag är för det! Haha

Det finns en kille som alltid kommer vandra runt i min skalle - alltid! Det verkar som att du alltid kommer att bära på mitt hjärta, även fast jag aldrig kommer få ditt igen.

Fuck life - I'm to great to be here with you all. Fuck love - my heart will be closed forever.

Skoj i Lund

"Om du bodde här hade du varit hemma nu" - nån på tv

- Jag befinner mig i ett litet hus och det är såhär glas runt mig.
- Men vafan, beskriv inte telefonkiosken!

...

Jag vill ha en kram
Jag behöver en kram
Jag ska ha en kramMitt långa hår är borta

Senaste nytt:
Idag tog jag det stora steget och klippte av mig massa hår. Säkert 2 decimeter, men det känns längre...
Jag insåg att jag var en vanlig tjej med långt hår bara. Kändes som att jag saknade personlighet och bara var en i mängden. En tjej ska väll ha långt hår - inte.

KRISTIN FÖRE:

l?ngt
Jag och mitt långa hår

KRISTIN EFTER:

kort
Jag med kortare hår

Måste erkänna att jag trivs bättre nu. Nu är jag inte bara tjejen med långt blont hår. Nu är jag inte bara hon, utan nu är jag Kristin.