Foodilicious

Mmmm. Helgen har bestått av massa god mat. Gjorde en fantastiskt god vegetarisk burgare på och smaskig dressing. Den kommer att göras om inom kort. Sen favvostället Petite France för mummafrukost och sen galette. Ja, jag äter för att leva och lever för att äta. Mums så gott det är med god mat. Då lever livet.


Organic Kristin

Ni som känner mig vet att jag älskar produkter av olika slag, eller hur Pernilla? Har kommit på att jag ska utesluta lite ämnen ur mina skönhetsprodukter bara för att. Har väll egentligen ingen bättre anledning än att jag vill ha fint hår till en början. Så nu har jag varit på jakt efter schampoo som inte innehåller sodium laureth sulfate, som ska vara uttorkande för håret och används i bland annat biltvättmedel. Mitt hår är ingen bil så jag vill därför inte ha det i mitt hår.
 
Sprang på denna produkt som verkar super, DermaOrganic. Någon som provat den? Så nu ska ska jag börja ta hand om mitt hår.
Lite roligt med denna produkt är att man kan vända flaskan upp och ned (utan kork) och inget rinner ut. Anledningen: Innehåller inget vatten!
 
Vet inte om det kommer sluta med att jag byter ut alla mina produkter, men i dags läget vill jag bara byta schampoo och balsam, så vi får se vart jag landar.

Mmmm...mars

Härom dagen köpte vi hem ett 6-pack Mars-glass. Och gissa om det var gott och försvann lika snabbt som den öppnades. En tradition jag hoppas fortsätter då tre sånna glassar kittlade gott i kistan.


Fönstershopping

När man inte har pengar är det helt okej att fönstershoppa, något som jag är otroligt duktig på att göra på internet. Tänkte dela med mig lite av min shopping på Malene Birger:
 
Gioele loose-fitted shirtIdama wool-blend pullover
Kittia oversized pullover
 

I'm dreaming of... Part 2

...a trip to Boston.
 
En liten vända till supermarket skulle innebära detta för min plånbok:
 
          Reese's i alla former och storlekar                    Popcorn Sweet & Salty
   
           Yoplait                       Ben & Jerry's i mängder        Sour Patch Kids
 
Som nämnt i tidigare inlägg så vet jag att mer skulle slinka ner i shoppingkorgen när jag väl står i en affär, och mataffären är inget undantag.