Två flugor i en smäll

Först couch surfing och nu detta: Hittade en intressant artikel på Vagabond om en ny dejtingsajt. Är du en snygg tjej som söker en rik kille som tar dig runt jorden men utan att själv betala ett öre? Eller är du en rik kille som söker kvinnligt sällskap? Då ska du kolla in Miss Travel.

Grundaren av Miss Travel ligger även bakom sidor som SeekingArrangement.com, SeekingMillionaire.com and WhatsYourPrice.com, och ger sig nu in på reseindustrin. Och visst låter det lockande, en gratis resa till ett spännande ställe i världen tillsammans med en rik kille, som förhoppningsvis även är intressant och trevlig.

Sidan har två olika medlemskap; Attractive Traveler och Generous Traveler. Såhär beskriver sig Miss Travel sig själva:

MissTravel.com is the only online dating website for travelers, and more specifically, we match Generous travelers who hate to travel alone with Attractive travelers who would love the opportunity to travel the world for free.

Kan ännu inte bestämma mig om det är chockerande eller bara en rolig grej.

Ibland är det svårt nog att ens hitta en kompis som man vill resa med till olika intressant ställen. Kompisar som delar ens intresse för att resa och har råd att spendera lite på semestern. Svårare är det nog att hitta en kille, så denna sajt kanske är den perfekta kombinationen av en reskamrat som betalar för resan och vill gå på dejt. Två flugor i en smäll? Känns däremot som en väldigt materialistisk och utseendefixerad sajt där gold diggers möter killar som använder sina pengar för att få tjejer. Däremot ska det bli otroligt intressant och se hur bra det går för denna sajt. Vad tror ni?

You only live once, and there is a lot of world to see. So what are you waiting for?

Trackback