Niagara Fallen

Då var man tillbaka i Boston/Wakefield efter en helg i Niagara Falls.
Det var stort, mycket vatten. Vad mer finns det att säga om Niagara Fallen.... Det var blött, väldigt blött.
Vi var 6 svenskar i vår grupp, och vi hade skitskoj tillsammans. Först var det de vanliga gänget på mig, Ida och Pernilla. Sen var det 3 nya ansikten, Jonna, Malin och Loiuse. Jonna har förövrigt tagit massa roliga bilder på oss när vi var ute på en nattklubb. Ska försöka få henne att skicka lite så att ni får se hur roligt vi hade.

Fredag
Satte oss på en buss ca kl 14:15 (amerikansk tid). Efter 4 filmer, en bensträckare, mat och att vi kommit genom tullen och över till Kanada så var vi äntligen framme vid hotellet kl. 23:30. Då kan ni kanske förstå hur långt det tar att åka buss till Niagara Falls från Boston. Innan vi gick och la oss tog vi en promenad till fallen för att se dem för första gången. Eftersom att de var så mörkt var det en stor besvikelse då fallen såg tråkiga ut enligt mig. Sen gick vi tillbaka till hotellet för en natts sömns. Hotellet för övrigt jätteskabbigt och inte så rent, men de dög.

Lördag
Gick upp 8:30 och gjorde oss iordning. Sen gick vi iväg för att hitta ett ställe att äta frukost på. VI hittade ett riktigt amerikansk diner som hade frukostbuffé och sprang in där. Efter att ha ätit pannkakor, våfflor och annat amerikansk och druckit ett glas juice och en kopp varm choklad, gick vi och betalade notan. Tro de eller ej, men jag betalade ca 15 dollar (vilket är 105 kr) för min frukost den morgonen.
Efter den besvikelsen gick vi tillbaka till hotellet för att hoppa på bussen mot Niagara Fallen.
Vi kom dit och slängde på oss blåa regnrockar så vi såg ut som smurfar. Sen gick vi på en båt med namnet Maid of the Mist som tog oss till fallen. När vi var som närmast fallen gick det inte att ta kort då det regnade helt galet på oss. Men det var otroligt fränt. Har några tuffa kort i alla fall.
Sen när vi kliver av båten går vi vidare till nästan ställe som heter Jorney behind the falls som tog oss alldeles bredvid och bakom fallen. Dock var det en tunnel man gick i bakom fallen, så de var inte så tufft som jag hoppats. Men att stå alldeles bredvid det stora vattenfallet var jättefränt, och blöt blev man även där.
Sen var det dags för 6 svenska flickor att vandra runt och Niagara Falls och ta kort efter kort efter kort. Kan säga att jag tog 180 bilder under hela resan så ni ska vara glada att jag inte publicerat alla. I Niagara Falls har de en gata ett område som heter Clifton Hill där ALLT finns. Där kunde man hitta nattklubbar, Hard Rock Café, Coca Cola butik, Vaxmuseum, skräckhus, parisehjul, restauranger, verkligen allt. Och inte nog med det så finns det två stora casinon i Niagara Falls. Det var ett helt sjukt ställe med de byggt upp alldeles bredvid fallen för turister att spendera pengar på.
På kvällen gick vi ut och åt på en restaurang som hette The Love Boat. Mycket god mat och mycket trevligt. Sen kom notan... 200 dollar (1400 kr) för 6 personer (inte dricks inkluderat som är ca 20%). Den middagen betalade jag 40 dollar för (280 kr), men de var de värt. Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och förberede oss för en kväll på nattklubben Rumours i Clifton Hill. Sen gick bussen till fallen igen för att se dem upplysta i olika färger i mörkret. De var jättefint. Sen alla vi som var med på resan till nattklubben med guiden Lance i spetsen som sjöng Bira bira bira  med oss så hela Niagara Falls hörde. Det var en skitroligkväll med roliga svenskar och trevliga vakter.

Söndag
Vaknade 10:30 och vi börjar packa. Sen gick vi iväg och såg fallen igen för en sista gång, tog lite fler bilder och gick och köpte en billigare frukost. Kl. 12 bar det av hemmåt och det var dags för ännu en lång bussresa.
Efter att ha tagit oss tillbaka in i USA igen, ätit mat och kollat på 3 filmer så var vi tillbaka i Boston kl 22. Då var man skapligt trött.

Det var en skitrolig helg, och nu har jag set Niagara Fallen. Det var riktigt tufft. Måste säga att Cliton Hill var lite som Las Vegas, fast ändå långt ifrån. Men det var gaaaaaaaaaalet ställe.
Hoppas ni gillar bilderna lika mycket som jag!

Tack för en mycket trevlig och rolig helg flickor!



     
                                                   

Kommentarer
Postat av: Malin

vilket underbart väder ni måste ha haft. när jag var där var det mest grått, fast pampigt ändå.. men såna fluffiga moln älskar ju jag.. snyft. men tack för att jag får snoka runt lite. kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback