Mission: Get Red Sox tickets

Jag ska nu forsoka fa tag pa Red Sox biljetter (baseball). Jag vet bara inte vad som ar bra platser eller inte, och jag vill inte betala en formogenhet. Sa fragan ar om man ar en idiot och koper tva biljetter och sen hoppas pa att man far sallskap den kvallen, eller om man maste kolla upp de innan... Men de ar inte lika roligt, for jag vill mer ge bort biljetter som en liten overaskning.

Om det ar nagon om rakar ha tva Red Sox-biljetter over, sag till. Hihi

None

Batteri

Igar kvall uppackte jag att min sladd til datorn var trasig... Och har ar jag alltsa nu, i Eastham, utan min dator eftersom att batteriet har dott. Lite hard ar det maste jag saga. Just nu sitter jag med min vardmammas dator i knat istallet for min, och jag maste saga att jag gillar Mac, men jag saknar anda min kara dator. Det ar inga problem att vara utan den har, men nar jag kommer hem till Wakefield i helgen sa kommer jag fa problem. For da har jag ingen dator alls, och jag som ar sa beroende av min - inte bra. Sa nu maste jag kopa en ny sladd for ca 30 dollar (runt 200 kr), istallet for att lagga pengarna pa nagot roligare. Plus att jag har noll koll hur latt det ar att hitta en ny slad heller......

Annars har dagen varit bra. Sitter nu och vantar pa att klockan ska bli 8, for da borjar serien The secret life of the american teenager. Pojkarna ligger i sangen och kommer snart att somna hoppas jag. Klockan 9 ar jag off duty och kan vanta pa att min prins ska ringa mig.

Sa nu behover jag bara en sladd ill min dator, sen ar allt som de ska igen. Plus en brownie framfor tvn (mmm, Amerika).

None

Capen Capen Capen

Vaknade upp av min väckarklocka kl 9 imorse. Tanken var då att jag skulle kliva upp och köra iväg mot Cape Cod. Men klockan ringde och jag var alldeles för trött för att ens röra mig. Det tog mig ytterligare en timma innan jag kunde kliva upp ur sängen, och de är efter att Jon nästan tvingat mig.

Efter att ha suttit i bilen i 2.5 timmar (längre tid än vad de skulle ha tagit) var jag äntligen framme vid huset. Trött och hungrig, och bara 30 minuter kvar innan jag skulle börja jobba.

Efter att ha jobbat 8 timmar, solat, badad och mest lekt, sitter jag nu och kollar på tv och är hur trött som helst. Jag är äcklig och mitt hår är fortfarande vått, och jag funderar starkt på att hoppa in i duschen nu. Så håll tummarna för att jag inte väcker barnen när jag sätter på duschen.

Måste erkänna att det är skönt att vara här i Capen, äntligen. Jag trodde inte att jag skulle känna så,  men det känns lite som semester på något sätt.

None

Cape Cod

Då var det dags att packa igen. Denna gång är det dags att åka till Capen för första gången detta år. Familjen är redan när nere och jag skulle egentligen åka ner till dem ikväll, men åker imorn bitti istället. Jag har ingen aning om jag ens har med mig allt jag behöver, men jag behöver inte så mycket eftersom att jag ändå planerat att åka hem igen på lördag morgon. Så länge jag har bikinin med mig så är det lugnt.

Eftersom att min familj har ett hus på Cape Cod så spenderade jag jättemycket tid där nere förra sommaren. Denna sommar har det varit mycket snällare och åker ned själva över helgerna och lämnar mig kvar här. Men denna vecka är det dags för läger och även jag måste ned dit och jobba. Men jag ska inte klaga över att jobba på stranden....

Snart ska jag lassa in allt i bilen och dra mig till Salem och Jon. Sen är det bara att hoppas på en god natts sömn så att jag klarar av en till vecka med barnen innan det är helg igen. Nu måste jag packa ned datorn så jag inte glömmer den här.
None

Min

Jag har världens sötaste mamma. Hon ser papegojor i träd nu för tiden...

None

Tornado

Läste nyss på Aftonbladet om en bebis som hittat under rasmassorna från ett hus. Jag som trodde jag bodde i en delstat som inte hade så extrema väderföhållanden får veta att det varit en tornado drygt en timma ifrån mitt hus. Först hör man om en tornado i delstaten Maine, och nu i grannstaten New Hampshire (artikeln). Kommer det komma en tornado till Massachusetts denna sommar också?

NoneAldrig mer...

Visst är det lite komiskt hur man säger att man aldrig mer ska göra en sak?! För på något vänster så lyckas man alltid göra den där saken igen.

Jag har sagt så många gånger att jag aldrig mer ska städa huset, men sen står jag där dagen efter och städar i alla fall. Jag bor i ett extremt stökigt hus och vill själv personligen (hör och häpna nu min familj) ha det rent och fint runt mig. Under dagarna ser jag till att köket är rent och mindre stökigt. Jag plockar av bordet efter frukosten (även fast jag inte ens jobbat när de ätit frukost), plockar in och ut ur diskmaskinen, sopar golvet, torkar av bordet och bänkarna, och gör rent spisen med jämna mellanrum. Jag verkar för övrigt vara den enda som sopar golvet och gör rent spisen i denna familj. Jag ser till att kuddarna ligger fint på soffan, och att golvet inte är täckt med leksaker eller böcker. Denna vecka har jag även torkat golvet i köket, städat Harrys rum, vikt hans kläder, städat ett mindre lekrum, städat vardagsrummet och hjälpt till att städa de andra pojkarnas rum. Förutom de har jag även hunnit med att städa mitt egna rum och badrum.

Familjen kräver inte att jag städar, men eftersom att de aldrig städar så har jag blivit galen och hjälpt till. Problemet är bara att de aldrig ser vad jag gör. Det säger aldrig tack för att jag städat eller gjort något. Snarare trampar in och lämnar saker överallt igen så det blir stökigt. För någon vecka sedan städade jag ur kylskåpet och gjorde det jätterent och fint, och slängde gammal mat, men som vanligt var de ingen som märkte något. Ni kanske kan föreställa er hur deras kylskåp ser ut när de inte bryr sig ett skit i att ha ett rent och fint hus - äckligt.
Så nu säger jag det igen - Jag ska aldrig mer städa i detta hus. Men jag vet att jag inte kommer kunna hålla det för jag kommer gå och bli galen annars. Det tråkiga är att det inte ser hur mycket jag gör, eller att jag ens gör något...

None

Sweden vs. USA

Sverige rockar fett!
Idag hade jag en diskussion om skillnaden mellan Sverige och USA. Måste säga att de var lite svårt då jag försvarade Sverige och han försvarade USA. Jag säger inte att Sverige är bättre än USA, vilket de egentligen är, utan jag gjorde bara en jämförelse...

Nu ligger jag i min säng, redo att sova, men känner mig så sjukt desperat efter närhet. Enda sen i måndags har jag längtat efter fredagkväll och nu är det så nära att de gör mig galen. Mina pojkar har fått många kramar och pussar idag, så de borde vara lyckliga, och Bob har fått mycket uppmärksamhet denna vecka. Nu ser jag fram emot att få vara i någon annans armar för en stund och bara vara.

Sverige rockar fett!

None


En kram tack

Just nu behöver jag en kram väldigt väldigt illa. Jag saknar att bli kramad och jag saknar Steph. Jag saknar att ha sjukt mycket planerat, och jag saknar att sova dåligt för att Jon vill ha kallt och jag vill ha varmt.


Jag behöver en kram för att just nu är det ensamt!
None

Supernanny

Ikväll var det dags för Supernanny på tv. Måste bara säga att hon är bäst. När jag har problem med barnen så gillar jag att titta på Supernanny och hoppas på att hon säger något smart som kan hjälpa mig.

Idag insåg jag hur nära jag är min äldsta pojke. Vi kan sitta och prata och bara ta det lugnt tillsammans, han är en sådan sjukt skön 8-åring (när han beter sig). Och sen har jag min sköna lilla bebis som är världens sötaste. Men som vanligt gör mig mellanungen galen, och jag väntar på att det ska bli fredagkväll....

None


Smart

Min 21-månaders bebis kan räkna till 10. Jag har aldrig tvivlat på att han är smart, men när han räknade till 10 på engelska igår i bilen blev nästan för stolt. Jag som var stolt över att han kan svenska...

None

Florida 2008

Då har man äntligen gjort Florida.
När jag var liten ville jag åka till Legoland och Disneyland. Tyvärr var jag den enda i familjen som ville det, och blev snabbt nedröstad. Jag minns att just de året som vi hade omröstningen, fjällvandrade vi i Grövelsjön istället för Disneyland och Legoland. Nu, år 2008, har jag varit till både Legoland och Disneyworld.

Vi landade i Orlando, Florida, och det var dags att ta sig till biluthyrningsfirman. Men en klump i magen klev vi in och vandrade fram till car pick-up. Till min chock var det inga problem alls med att få bilen och betala. Jag som varit så orolig över att de skulle neka oss när vi väl kommit fram, fick reda på att de inte hade någon ekonomibil till oss så vi skulle få en gratis uppgradering till vilken bil vi ville. Vi fick nykeln och gick ut till vår blivande hyrbil. Framför oss står en giganstik splitterny Chrysler Aspen SUV, och vi hoppar glatt in och kör till vårt hotell.

På torsdagen bar de av till Disneyworld. Jag hade aldrig förstått hur gigantiskt detta ställe är förrens jag insåg att man behövde åkte båt eller tåg från parkeringen till parken. Väl inne i parken Magical Kingdom var man som ett barn igen. 12 timmar senare, efter att ha sett ett fantastiskt fyrverkeri bakom slottet, drog vi oss tillbaka till bilen igen och hem till hotellet.

Fredagen var Universal Studios dag. Vi kom fram och man märkte på en gång att denna park inte alls var lika stor som Disneyworld, vilket jag måste säga var bra. Vi lyckades klara av två parken, istället för en som vi endast hann med på Disneyworld. Måste säga att det var grymt roligt. Vi åkte massa berg-och-dal-banor som var inomhus och hur roliga som helst. Man ställde sig i en kö och hade noll koll på vad som väntade en. Det blev mycket 3-D och många överaskningar. Efter 11 timmar var vi tillbaka till bilen. Framför oss hade vi då en 1.5 timmes bilfärd till Daytona beach.

Vi vaknade upp på lördagen trötta som bara den. Kan säga att jag drömde om att stå i köer den natten, efter att ha stått i kö 20-60 minuter till allt vi gjort de två tidigare dagarna. Efter frukosten bar vi av till stranden. Kan inte säga att Daytona Beach var ett speciellt ställe, men jag har hur som helst varit dit nu. Den dagen var vi sjukt trötta på solen och värmen och gick och var tillbaka till hotellet strax efter 8 på kvällen.

Vår sista dag i Florida började med poolen. Det blev en stekardag vid poolen, och vi var de enda poolgästerna. 12:30 var de dags att checka ut ur hotellet och vi drog vidare till Daytona International Speedway. Då de var 35 grader varmt ute, gav vi snabbt upp och hoppa in i bilen och körde en timma tillbaka mot Orlando och biluthyrningsfirman.

Resan slutade med att planet var försenat pga Logan Airport i Boston varit stängd under större delen av dagen (oväder) och de äntligen börjat släppa in flyg. Så vi fick lov att vänta och kom iväg lite mer än 2 timmar senare. Klockan 1 på natten var jag hemma igen, och i sängen.

Nu har jag gjort Florida, och de var fan roligt!

None

Back in town

Nu är jag hemma i min säng igen. Klockan är nu efter 1 på natten och de har varit en lång kväll... Lovar en uppdatering efter lite sömn. Men jag kom hem hur som helst, bättre sent än aldrig!

None

Big day

Jag har varit duktig idag. Eller jag vet inte man skulle säga att jag varit duktig med barnen för jag har bara låtit dem mest klara sig själv samtidigt som jag gjort allt som måste göras. Klockan är 1 och solen skiner, men barnen har ännu inte varit ut och lekt. Så på så vis har jag nog inte varit en bra au pair. Men så blir det när man har mycket att göra.

Snart är det dags att säga hej då till Steph, och sen är det inte långt kvar tills de skjutsar mig till flygplatsen. Idag kommer de bli en sådan där konstig dag...

Jag hoppas att alla klarar sig utan min blogg nu till på söndag, för jag kommer inte att någon möjlighet att uppdatera under tiden jag är borta. Men här kommer vårt schema för er som är nyfikna:

Torsdag: Disneyworld
Fredag: Universal Studios
Lördag Daytona beach
Söndag Daytona beach, och sen hem till Boston

None

Orlando, here I come

Nu är det inte långt kvar tills jag sitter på flygplanet. Imorgon jobbar jag 10 timmar, och kommer åka direkt till flygplatsen efter att jag slutat jobba, så de kommer bli en stressig dag. Jag ska hinna ringa försäkringsbolaget, säga hej då till Steph, packa klart min väska, skriva ut alla papper, byta kläder och slänga om min väska till en handbagage väska.

Det kommer bli en intressant dag, och barnen kommer nog få tillbringa mycket tid framför tvn, men jag känner att jag inte har något val då jag jobbat 10 timmar varje dag denna vecka, och har haft mina kvällar överbokade.

Det är bara att hålla tummarna att vi har en hyrbil när vi kommer fram till flygplatsen imornkväll för jag är redan rädd att de kommer vara något som gör att de nekar oss en bil på plats......

None

Hemsk dag?

Jag är tyvärr för trött, förvirrad, stressad och galen för att skriva något vettigt idag. Klockan är snart 11:30, och jag måste verkligen gå och lägga mig, men först har jag massor att göra, såklart. Förhoppningsvis hinner jag med tvätt imorn, för annars har jag inga kläder till Florida.

Jon ringde ikväll och vi båda klagade över hur hemsk dagen har varit. Men tyvärr vann han då hans dag började med att bilen dog påväg till skolan så han missade en 5-timmars lektion. Dagen slutade med att han möjligtvis brutit foten efter att ha sparkat någons armbåge. Men det visar sig imorn hur illa det är. Själv konstaterade jag bara att jag aldrig ska skaffa barn efter en hemsk 10-timmars dag på jobbet.

None

Stressigt

Vaknade upp imorse, alldeles för tidigt, och insåg att jag har massor att göra. På onsdag åker jag till Florida, och jag har inte börjat packa ännu. Steph fyller år idag och jag har inte slagit in hennes present eller gjort klart kortet. Plus att hon åker hem på torsdag och jag vet inte hur jag ska ha tid att träffa henne då jag jobbar nå så sjukt mycket.

Ikväll ska jag och Steph ha picknick och fira hennes födelsedag, men jag såg imorse att jag tydligen ska jobba till kl 8... Så nu får vi se hur den planen går. På onsdag kommer de skjutsa mig till flygplatsen direkt efter jujitsun, vilket betyder att jag måste vara packad och klar på onsdag morgon.

Vi har inte haft papper till skrivaren på jättelänge, och även om de säger att de ska köpa nytt så gör de aldrig det. Jag har massa papper att skriva ut inför Florida, och håller på att gå under.

Jag önska att de fanns mer tid, och en plan för hur måndagen och tisdagen ska se ut. Jag vet inte hur jag ska hinna med saker och ting just nu, och samtidigt jobba 10 timmar varje dag bara för att de kan schemalägga mig 10 timmar varje dag. Hjälp mig någon!!!!!!!!!!

None


Konstig dag

Jag vet inte om det är att de varit en konstig dag idag, eller om jag har varit konstig idag. Men något är det. Det har varit som en söndag, fast det är lördag, och det har varit tokvarmt fast solen knappt är framme. Hur ska denna dag sluta?! Åt nyss ett kyckligspett med jordnötssås, som var en besvikelse. Smakade inte som jag ville att de skulle smaka...

Nu ska jag göra mig iordning för middagen ikväll, göra mig sockersöt. Tyvärr blir det inga högklackade skor ikväll, men de kanske gör Jon gladare.

I torsdags var jag på ett bbq party hos Steph. Men de komiska med denna bbq var att det kom flera kartonger med pizza från Papa Gino's och de kallade det ändå för bbq. Ska inte klaga för de var ändå god pizza, men jag hade nog tänkt mig något helt annat än pizza...

Nu ska jag ladda, sätta på lite musik, och hoppa in i duschen så att jag är redo att åka när Jon har tränat klart. Frågan är bara om jag ska ha klänning eller jeans på mig ikväll? Blir nog till att ringa Steph och fråga vad hon ska ha på sig!

None

The List

Imorgon kväll är det middag för Steph på Harvard Square, och det kommer bli den första gången som Jon träffar många av mina vänner. Så i veckan gjorde jag en skämsam lista över hur han skulle se ut. Och då fick jag denna lista av honom för när jag ska träffa hans kompisar:


 • Not allowed to be offended by improper language/manners
 • Not allowed to wear any designer clothing or accersoiers
  This includes but is not limited to:
  - Bags
  - High heels
  - Shoes (other than high heels)
  - Scarfs
  - Bling or ice
 • Must wear:
  - Red Sox jersey or t-shirt
  - Jeans
  (- Wearing converse will earn you x-tra brownie points
 • No single item of clothing that costs more than $50
Ta det med en nypa salt, på sätt och vis.....

None

God natt

Jag behöver sömn. Av någon anledning verkar jag alltid hitta på saker att göra på kvällarna att jag kommer i sängs alldeles för sent, och ska upp alldeles för tidigt dagen efter. Förra helgen fick jag inte mycket sömn, och jag är rädd för att de kommer bli likadant denna helg, om inte ens värre.

Imorgon slutar jag kl 4, vilket kommer vara helt underbart. Tänkte jag skulle jobba på ett kort till Steph som lämnar mig på torsdag. Sen måste jag sitta och vänta på att Jons träning är slut, vilket kommer bli efter 9, för att sen åka till honom. Kom precis på att jag måste planera det sista inför Florida. Jag är för fullbokad nu att jag börjar bli förvirrad vilken månad det ens är.

Det kommer bli tomt utan Steph, väldigt tomt och tyst!

NoneMy Steph

Då var de snart dags för ännu ett hej då. Det måste vara en av de värsta sakerna som au pair, att säga hej då till sina vänner. Om en vecka är det Stephs tur att lämna mig kvar i detta stora land.
Jag vet hur mycket jag saknar Pernilla efter att hon åkt hem, men jag har alltid haft Steph kvar vilket har gjort allt lite lättare. Men nu försvinner hon också, och då har båda mina bästa kompisar åkt hem.

Jag har så länge förträngt att hon snart lämnar, men nu har sanningen sprunigt ikapp mig och jag har nu min sista helg med henne att se fram emot. Just nu sitter jag och försöker fundera ut något att ge henne som ett minen från mig. Ska sätta mig ned och göra ett kort eller något liknande, men jag vet inte riktigt vad de ska innehålla.

En av de bästa sakerna med att vara au pair är att få nya bästa vänner, men de värsta är att man måste säga hej då till dem förr eller senare.

None

Rescue the duckling

Igår kväll när jag skulle hem ville jag så gärna titta förbi ankungen och se om han fortfarande simmade kvar där. Jon som egentligen skulle hem direkt efter träningen då han skulle upp kl 5 dagen efter följe med mig.

När vi kom dit lyste vi med mobiltelefonen ned i gatubrunnen och såklart simmade den lilla söta Kwack (som jag döpte honom till) runt där ännu. Jon ringde polisen och frågade vad man kunde göra för att hjälpa den ut, och frågade även om vi skulle hamna i trubbel om vi tog bort brunnlocket själva. Polisen var inte alls hjälpsamma och sa att ingen kommer komma och ta ut en liten ankungen ur en brunn. Efter att han lagt på bestämde vi oss för att rädda honom.

Jag gick tillbaka till huset och hämtade handskar och en kartong. Och sen var de bara att få upp de nästan 80 kg tunga brunnslocket. Efter mycket fiskade i äckligt vatten fick vi äntligen upp den söta ankungen som vi sedan la i kartongen. Sen kom den stora frågan Vad gör vi nu? Efter att ha pratat med Jons pappa och ringt djursjukhuset så insåg vi att vi inte hade något annat val än att slippa honom fri. Djursjukhuset tog inte emot vilda djur, och ingen av oss hade tid att ta ankungen till en vetrinär dagen efter. Djursjukhuset sa att vi kunde släppa honom fri vid sjön, så vi stoppade in honom i bilen och körde ner till sjön i Wakefield centrum.

Efter att ha tagit lite bilder så tog vi ut honom ur kartongen och de tog honom någon minut innan han vågade springa sin väg. Den lilla ankungen som tidigare varit helt tyst och stilla, simmade nu runt som en galning och kvittrade jättehögt efter sin mamma.

Jag kom hem strax efter kl 1 på natten efter att ha kämpat med Kwack i över 2 timmar. Men ack så skönt de kändes att ligga i sängen och veta att han var fri, även om de var ett mycket större projekt än vad vi väntat. P.g.a. mig så gick inte Jon till skolan imorse. Han skulle få 3 timmars sömn, så han bestämde sig för att skita i det. Så hade jag inte börjat snacka om Kwack och tvingat honom att följa med och se om han fortfarande kvar så hade han inte skippat en lektion på 5 timmar idag. Måste säga att jag har lite dåligt samvete för det, men vi lyckades ju rädda Kwack trots allt.None

Duck

Satt på en bänk på sidan av gatan idag när barnen cyklade runt. Plötsligt hörde jag någon som lät som en fisk. Jag upptäckte att ljudet kom från en gatubrunn. Jag tittade ned och trodde att jag såg en råtta simma runt, men när jag tittade lite nämre insåg jag att det faktiskt var en liten ankunge som simmade runt.

Min värdmamma började ringa runt för att någon skulle komma och hjälpa den lilla ankungen ut som trillat ned i gatubrunnen och inte kunde komma ut. Vi fick beskedet att någon skulle komma och försöka få ut den innan de var försent, men tiden gick och ingen kom. Efter att ha väntat 4 timmar gick vi in i huset. De har nu gått 7 timmar sen jag hittade ankungen och jag vill inte gå ut och kolla om han simmar kvar där eller inte. Jag vill bara att han ska bli fri igen, och slippa se honom instängd i en gatubrunn.

Har de inte varit där och fått ut honom så är jag väldigt besviken. Och jag vill inte ta med mig en ficklampa och gå ut nu för att se om han är där. Stackars liten ankunge, och tyvärr verkar jag vara den enda som bryr mig om den.

None

Min helg

Jag har haft en stressig, upptagen, galen men helt underbar helg.
Jag har firat USAs nationaldag, nästan kollat på ett band (men kom försent så det blev mest en liten utflykt), kollat på (blodigt) ultimate fighting i över 2 timmar och en roadtrip mellan Salem, Massachusetts och Salem, New Hamspire. Det känns som om jag har kört runt som en galning denna helg, men de har varit jätteroligt.

Jon kommer nog bli galen om han får veta att jag lägger upp denna bild, men det skiter jag i just nu.


None

I made it

Äntligen kom jag in till Boston. Förra året var tanken att jag skulle in till Boston och fira 4th of July, men av olika anledningar blev det inte av och har därför sett fram emot detta års firande. 

Nu har jag äntligen gått runt bland galet mycket folk och dett de omtalade fyrverkerierna som jag endast såg på tv förra året. Äntligen kan jag säga att jag fira 4th of July inne i Boston. None
 

Rosor

Vilken tjej blir inte glad när hon får en bukett rosor? Jag blev då väldigt glad!None

Fullbokad

Efter 10 timmars jobb bär de nu av mot Salem och god mat. Imorgon är det USA's nationaldag (4th of July) och det kommer vara ett fullspäckat schema för mig hela helgen.......

Nu ska jag vara ledig i 3 dagar. Wiie!

NoneFotbehandling

Jag har självklart inte lyckats tagit mig till en läkare ännu med min fot. Det var för komplicerat att jag bara skjutit upp det. Men idag fick jag lite hjälp och råd av Stephs marin. Så nu ska jag börja knapra piller och använda bandage mer än vad jag redan gör.
Så nu får vi se hur det går för mig, om jag kan gå runt i högklackat snart.

None

Dan Cramer

Kevin says that u r using me to get to Dan Cramer. Is this true?

I augusti kanske jag får se honom på FullForce "Untaimed 23" i Plymouth. Han kommer dock inte fightas, men han kommer kanske vara i publiken. Har jag tur kanske jag får träffa honom, fast då kanske Jon tror att jag byter fighter.Erkänn att han är lite snygg?

None


Hårt liv - inte

Vissa dagar är det underbart att vara au pair. Hela morgonen har jag spenderat med deras mormor och morfar, och kusiner utomhus i solen. Och de två äldsta hade så roligt att jag släppte av dem hos deras mormor och åkte hem med Harry som nu sover (eller borde sova men ligger i sin säng och pratar för sig själv).

Det är 30 grader varmt ute, och superfint. Livet leker som au pair idag!!!

None

Lyckorus

En av de bästa sakerna som finns är att se någons ögon lysa när de pratar om något.
Igår kväll fick jag en lektion i knivar, men inte vilka knivar som helst, utan kockknivar. Efter att han visat sina gitarrer och spelat lite så han blev glad, frågade han om jag vill se hans knivar också. Utan tvekan sa jag Ja och hans ögon lyste upp då han hoppade upp i sängen med sin väska full med kockknivar. Kniv för kniv gick han igenom och berättade vad de var gjorda av, och vad de användes för och hur bra det var. Det var verkligen hans älsklingar.

Den där blicken då de ser ut som små barn igen, och är alldeles lyckliga. Som om någon äntligen vill höra hans tjat om knivarna, och han bara lyser upp. Tyckte de var spännande nog att se när han spelade gitarr igen efter flera månader. Jag tyckte han såg lycklig ut då, men när knivarna kom trodde jag att han skulle explodera.

None