En kväll i huvudstaden

Nu kan man äntligen säga att våren är här. Det har bara gått några dagar men folk har redan påbörjat nästa fas i svenska årstider - sommaren är tydligen snart här. Är det kanske ett tecken på att majoriteten svenskar älskar sommar, sol och värme!? Min slutsats är hur som helst att jag älskar sol och värme, speciellt när det ser ut såhär när man ska hem på kvällen och det inte ens är kallt:


Oväntat besök

När jag gick upp en morgon och tittade ut genom fönstret satt en granne där och kikade in. Minst sagt oväntat besök. Tillsluts flög han sig väg men bara någon minut satt nästa fågel i fönstret bredvid.

Nu räcker det inte med att vara orolig att grannen ser en när fåglarna tydligen hittat till vårt fönsterbläcke. Charmen med att bo mitt i stan, eller?!


Falling Whistles

Sugen på ett halsband? Vill du göra skillnad?

Då ska du fortsätta läsa! Jag blev nämligen tipsat om Falling Whistles av en kollega och fastnade på en gång. Efter att ha varit i Afrika själv kanske det är lättare, men jag älskar idén och kan inte låta bli att vilja ha ett visselpipa. Kolla filmen, gör ett besök på hemsidan och så får vi se om jag är den enda som vill göra skillnad!


Spring in the city

Vet inte hur många gånger jag har sagt, "Nu skulle jag ha haft min kamera!". En promenad i denna fina stad gör att jag ser vackra bilder överallt. Tur att man iaf har sin mobil med sig, men snart så ska jag nog ta en promenad med kameran. Har jag nämnt att det är vår i Stockholm!? För nu är den kommen. Och det är dags för kameran att komma ut ur sin gömma!