Shopoholic

Så julen är över och jag antar att jag inte riktigt kände mig klar med all shopping, så jag fortsatte shoppa. Men inte till andra utan till mig själv såklart. Nu när jag är i slutspurten av min tid här så måste jag tänka efter riktigt noga när jag köper något, om det är något jag "behöver" och som kommer att komma med mig hem. Eftersom att jag har samlat på mig nå så otroligt med kläder och grejor här i USA så har jag såklart de stora problemet att få hem allt.

Så nu när jag shoppar så äre bara bra saker jag köper. Förra veckan beställde jag ett par jeans, en väska och ett par skor. Förhoppningsvis kommer de denna vecka, men jag tror tyvärr att jag får vänta lite längre med tanke på nyår. Så nu tänker säkert min familj varför jag köpt dessa saker då jag redan har alldeles för många jeans och skor, och väskor såklart. Så anledningen till denna shopping är: 1. Jag kommer slänga alla mina sneakers jag har, och behöver därför ett par nya. 2. Jeansen kostade endast 56 dollar på rea, och hur lätt är det egentligen att hitta Guess-jeans i Sverige... 3. Jag har ingen mindre svart väska, så jag antar väll helt enkelt att jag behövde denna.

Andra saker som jag även vill/måste/behöver köpa innan jag åker hem är ett par till solglasögon, redken produkter (sjukt billiga i detta land), klocka och mycket annat som jag inte borde skriva för då vet jag att folk kommer tänka att inte är något jag behöver.

Så just nu känner jag mig som shopcholic med tanke på att jag inte får spendera dessa pengar egentligen, men jag måste ju, eller hur?!

None

Happy

Idag sa en kvinna något till mig som gjorde mig väldigt glad. Jag skulle betala och kassörskan klantade till det med växeln. Hon verkade vara ny på stället och fick be någon annan öppna kassan igen då hon hann stänga den innan hon insåg att hon gav mig för lite i växel. Hon var jättetrevlig så vi bytta några ord under tiden jag stod där. När jag fått min växel och ska gå säger hon
Keep on smiling. You have a beautiful personality! And happy new year.

Jag kan nog inte förstå att en främmande människa kan göra en så glad ibland.

None
GOD JUL

Jag hoppas att julen har varit helt underbar. Själv måste jag erkänna att det var den hårdaste tiden att vara borta från min familj. Saknar er enormt mycket och kan inte vänta tills nästa jul då jag får fira den med er igen. Älskar er!


None

Jag ser det snöar

I fredags kom en så kallad Snow storm hit till oss i Massachusetts. Detta betyder då att de börjar snöa och man blir fast i huset. Eftersom att vi inte har vinterdäck på våra bilar, så kanman inte ta sig någonstans. Och tro mig, det är hemskt. I fredags blev en dag fast i huset, en lång dag och kväll. På lördagmorgon snöade det fortfarande, och jag vågade inte kasta mig ut på vägarna på en gång, så jag väntade lite tills de såg bättre ut. Vid 2-tiden tog jag bilen (bakhjuldrift och livsfarlig när man inte har vinterdäck) och skulle julshoppa.

Av någon underlig anledning kände jag mig så fri när jag äntligen kunde ta mig någonstans och slippa känna att helgen snöat bort. Så jag åkte till Malin på kvällen och firade hennes födelsedag med tårta och pizza. Sen var de dags att åka hem, och jag kunde faktiskt köra då de flesta vägarna var plogade och saltade.

Vaknade upp imorse och tittade ut genom fönstret. Och vad ser jag om inte snö, igen. Så nu sitter jag är i Wakefield, fast i huset ännu en dag. Jag tvättar lite (med andra ord allt jag kan hitta så att jag har något att göra), och funderar på att gå igenom mina kläder till min hemresa.
Vad kan man göra när man är fast i huset? Någon som har ett bra förslag? För min helg har nu snöat bort, och jag har inte sett min Jon sedan förra fredagen...

None

Chris Brown ft Elmo

Tittade på Sesame Street med barnen en dag och började nästa gunga i soffan när jag hör denna låt:

Elmo är för övrigt min idol här.

None

Mall cop

Snart ska jag gå på bio. I januari kommer filmen Mall cop på bio, och den måste jag se. Nu undrar ni säkert varför i hela friden jag måste kolla på denna film, och de kan jag gärna berätta för er. Det är nämligen såhär att denna film är inspelad i ett mall här vid mig, där jag ägnat många timmar. Och den spelades faktiskt in när jag varit här, så det är lite extra spännande.

Här har ni trailiern:None

Kärlek

Jag känner kärlek, men jag kan inte säga det högt. Vad skulle hända om jag en dag ställde mig upp och skrek ut vad jag känner? Om jag visade hela världen, istället för att vara rädd för att säga ordet kärlek? Jag känner en massa kärlek, men jag kan inte ge bort den. Istället måste jag hålla masken så att jag inte förstör något.


None

Blogg blogg bloggis

Jag är riktigt kass på att blogga nu för tiden. Jag har väll egentligen ingen bra ursäkt till varför jag inte skriva längre, men jag tappade helt enkelt bara lusten.

Lite uppdateringar:

 • Jag har varit i USA i 573 dagar nu
 • Om 67 dagar är jag klar som au pair
 • Den 20 mars landar jag i Sverige, vilket är om 94 dagar
 • Jag har lite småpanik över hur jag ska få hem alla mina saker
 • Julen börjar närma sig och jag har ingen aning vad jag ska köpa till Jon (Förslag någon?)
 • Jag måste planera min framtid, då jag inte vet vad som händer med mig när jag kommer hem nu
 • Ju längre tiden går, desto mer älskar jag USA
 • Jag skulle kunna döda för en kebabpizza just nu
 • Denna jul blir den första julen utan min familj
 • Jag blev matförgiftat för någon helg sedan
 • Jag har världens bästa Jon
 • Snart har jag löst allt med min försäkring efter urinvägsinfektionen jag hade i september
 • Jag pratar hellre engelska än svenska
 • Var till NYC i början på december, men tar bara mindre och mindre kort varje gång

Det var nog allt för denna gång. Jag ska bättra mig när de kommer till bloggandet tror jag. Kan i alla fall försöka skriva en sak varje vecka.

None