Jullov?!

Snart är det jullov, eller hur?! Eller det kanske beror på hur man ser det. På fredag åker vi hem till Falun och då ska jag göra allt jag kan för att inte tänka på skolan. Så innan dess måste en hel del saker bli gjorda för att det ska bli av. Jag har även lovat mig själv att jag ska ha fixat det trådlösa internet innan dess så att man kan komma hem igen och slippa slita fler hår från huvudet.

Måste erkänna att även om det kommer bli underbart att få komma hem till Falun och familjen så kommer jag att sakna denna lägenhet, mitt nya underbara hem. Men samtidigt då blir det inte så dyr elräkning under julen, och det ska man ju inte klaga över.

 


Jag lever

...och jag är upptagen till max. Får inte heller igång det trådlösa nätverket så internet orkar jag inte med, man sitter ju fast i en sladd. Snart är allt i ordning i vårt nya hem och imorgon, måndag, kommer någon kille från Glebe och borrar åt oss. Så snart sitter allt upp på väggarna också.
Någon som kan fixa trådlöst internet åt mig?! Kom då hit, fort som fan. Jag har testat allt och jag dör snart av frustration. Dessa manualer är inget att ha när det ändå inte stämmer överens med det jag ser på skärmen.... Men jag tröstar mig med att jag bor i en lägenhet på 60 kvadrat och har ett rent kylskåp. Ska snart vara duktig att ta bilder (när allt är klart) så att ni får se hur fint jag bor!!!