Resekompis sökes

Jag söker någon att resa med under min sista månad här i USA. Planen är att bila genom Kalifornien (San Fran till San Diego) med en avstickare till Las Vegas.
Någon som är sugen att hänga på någon gång mellan 21 februari och 15 mars?

None

Höst i Boston

Idag är det kallt, och blåsigt som bara den. Klockan är nu 16:15 och det är 8 grader ute. Igår däremot regnade det och var inte alls bra väder, men det bästa var nog att det var 20 grader varmt. Nästan så att jag sket i att det regnade för de var så skönt ute, i november. När jag åkte hem till Jon på kvällen strax efter 9 hade de sjunkit strax under 20 grader, och det var faktiskt behagligt att sitta ute i garaget och kolla på tv med folket.

Mer värme åt människorna.
Och  hör och häpna alla. Idag tankade jag bilen för 35 dollar, ca 280 spänn. Priset per gallon är 2.01 dollar på min favvomack. Det är alltså ca 4 kronor litern. Nästan så att man med gläjde tankar bilen här nu.

None

En kram

Ibland betyder en kram allt. Skulle natta min stora bebis ikväll som av någon anledning har blivit jättesvår att natta. Han vill inte släppa taget om en när man ska lägga honom i sängen och man måste improvisera varje gång för att få honom att inte bli alldeles för ledsen när man lämnar rummet.

Efter att han suttit i mitt knä och myst då jag läste honom en bok var det dags att lägga honom i sängen. Jag stod alldeles bredvid hans säng och höll om honom så att han skulle få en riktig kram innan det var dags. Efter ett tag vill han att jag sätter mig ned igen, och där satt vi, jag och Harry. Det var alldeles mörkt i rummet, och med hans huvud mot min axel kunde jag höra hans andetag. Jag var inte redo att släppa taget riktigt ännu, och kunde höra hur han somnade i min famn.

Sen var de bara att lägga honom i sängen och gå ut därifrån innan han började gråta. Jag tror att det var en sådan där kväll då både jag och Harry behövde en riktig kram. Inge prat, utan bara kärlek.

None


Happy Birthday to me


Det är över

Med en overklig lättnad är detta president race över. Ingea fler kampanjer och tävlingar om att vinna röster. Inga fler Saturday Night Live med Sarah Palin (förhoppningsvis). Inga fler skyltar framför amerikaners hus med antingen Obama eller McCains namn på. Nu är det över, och vinnren blev Barack Obama.

Tanken var att jag skulle titta på hela valvakan, men lyckades slumra till  när Obama hade 205 röster (eller nått sånt) och vaknade upp av att en stor kvinna sjunger/skriker på en stor scen. Då inser att jag att jag har sovit mig igenom Obamas seger.

Var det någon annan som lyckades se hela valvakan?

None


President

Nu är det dags. Snart kommer vi få veta vem som blir USA's näste president. Läser man Aftonbladet låter det som att Obama kommer att vinna, men är man i självaste landet så låter det inte som att det finns någon vinnare ännu. Vad som helst kan hända, och många som egentligen är demokrater röstar på repubilkanerna, och tvärtom. Massachusetts är en demokratisk delstat, men jag är ändå inte säker på att Obama kommer att vinna våra röster för det. Pratade med min värdmamma idag och hon tror att det är många som går ut med att de röstar på ena kanditaten, men när de väl står där och ska rösta väljer de den andra. Som sagt, det är ett väldigt spännande val, för ingen vet hur de kommer sluta. Kommer Obama bli USA's första svarta president, eller kommer Sarah Palin bli USA's första kvinliga vice president?

Vem tror du kommer att vinna? Obama eller McCain?

None

No no no

Igår slog det mig, jag vill inte åka hem. Jag har nu ett tag känt att jag är klar med livet som au pair och vill ha mitt egna hem, inte någon annans. Igår blev jag nästan lite panikslagen när jag insåg att jag faktiskt åker hem snart. Jag vet att jag är hemma i Sverige om 4.5 månader (136 dagar), vilket är ett tag till, men ändå känner jag att det är för snart.

Jag träffade min älskade Steph i lördags, och bara efter att ha pratat om henne hur livet efter USA är så blir jag nästan rädd. Jag vill inte åka hem. Hjälp mig, vad ska jag göra?!

None