Paketdag

Idag fick jag två paket. Men inte vilka paket som helst. Mitt efterlängtade paket från USA hade äntligen kommit, efter 8 dagars resa till lilla Sverige. Så nu är äntligen mina väskor och hårprodukter här. Och min mössa jag hade kunnat behövt i onsdags.
Förutom de gigantiska paketet så kom ett litet ett som innehöll min nya mobiltelefon. Det var ju nästan lite skrattretande när jag insåg att min mobiltelefon levde sitt egna liv när jag kom hem, och stängde av sig själv när de kände för det. Så jag, som är arbetslös och allt, fick gräva fram lite pengar och köpa mig en ny som jag kunde lita på.

Sen nu på kvällen lagade jag mat till min kära familj, så då fick jag allt känna mig lite vuxen.
Nu är det dags för sängen, för jag är grymt trött och måste försöka gå upp tidigare än 10 imorn så jag kan ställa om mitt dygn snart.

None

Me, myself and I

Tänkte att de var på tiden att lägga upp en bild på min nya frilla.


None

Så, nu var de klart

Nu har tidningen varit här och jag har snackat om allt mellan himmel och jord - livet som au pair. Nu är jag extremt nyfiken på vad det kommer stå, om de kommer låta bra eller inte. Nästa vecka är jag med andra ord med i tidningen så höll ögonen öppna.
None

Måndag i Sverige

Dagarna har gått och jag har nu varit i Sverige i 3 dagar. Det känns inte direkt som att jag varit borta i nästan två år, men samtidigt känner jag väldigt vilsen på något sätt.

Idag har mitt rum fått lite mer ordning, vilket betyder att jag inte är så jättelångt ifrån ett fint rum. Mina resväskor är tomma, men tyvärr jag lagt de mesta på golvet så det kanske inte är en sådan stor skillnad trotts allt. Detta liv efter att ha varit au pair är inte de lättaste. Att komma hem till sitt "gamla" liv, och vara arbetslös är väll inte så mycket att hurra för. Jag är mer amerikaniserad än vad jag trodde...

None


Sverige...I'm back

Ja, då har man kommit hem till Sverige igen. Landade idag vid lunchtid och har ännu inte bestämt mig och jag är glad eller ledsen. Ligger nu i min säng och ska till och sova. Mitt rum är ett enda stort bombnedslag. Måste gå igenom alla lådor så jag kan lägga undan mina kläder och annat smått och gott.

Ville mest säga att jag har landat och är hemma igen.
Godnatt!!

None

Blue Man Group

Såg the Blue man group i lördags, och rackarns så bra de var. Rekommenderar alla som är i USA och kan gå på denna föreställning att göra det. Grymt!!


None

Tack

It's like an indian summer in the middle of the winter

Tack Kathrine för att du haft mig hos dig denna tid! Skulle aldrig ha gått utan dig!

None

Trötthet

Idag är jag grymt trött. Jag antar att jag fortfarande tar igen mig efter en hård helg, men jag önskar ändå att jag har mer engeri. Är tillbaks hos Kathrine igen och bara myser. Inser sakna men säkert att det bara är 9 dagar kvar tills jag åker hem. Snart är de dags att tänka på packningen och se till att jag kan skicka iväg resten av kläderna som inte får plats i mina resväskor.
Snart är det dags för Livet efter att ha varit au pair i USA.

None

Oh Boston

Det är skönt att vara tillbaka till Boston.
Även om jag nu inte längre bor i Wakefield med min värdfamilj så känner jag mig hemma i detta område. Var med barnen i onsdags, och det var helt underbart att få se dem. Men samtidigt var det jätte konstigt att vara där då de nu har en ny au pair som bor i mitt hus, i mitt rum och kör mina bilar. Att man blivit ersatt...Om 2 veckor är jag hemma i Sverige igen! På något sätt så tror jag att allt kommer lösa sig och att jag kommer finna en ny väg för att gå vidare i mitt liv.

None

Sista dagen på semestern

Nu är denna resa snart slut. Imorgon bitti är det flygplatsen som gäller och tillbaka till sommarlandet Boston. Kalifornien och Las Vegas har varit helt underbart, men tiden har tyvärr sprungit iväg och det är redan slut. På onsdag ska jag hem till mina barn i Wakefield och hälsa på, och de ska bli helt underbart. 

Har inte blivit brun, men jag är i alla fall inte blek längre. Snart är jag hemma i Sverige igen och tro mig när jag säger att de kommer bli jätte lustigt. har tänkt länge på den dagen då jag längre USA och är hemma i Sverige igen, men nu kommer den bara närmre och närmre vilket är jätte overkligt. När kan jag komma tillbaka hit till USA igen? Kommer sakna alla här jätte jätte mycket, men de vet ni alla redan. Som tur är så slutar denna resa med att jag får komma hem till Boston och vara med mina nära och kära innan det är dags för nästa flyg.

GO SAN DIEGO!!!

None


Röd som en kräfta

Då var man i San Diego, soliga och varma San Diego. Efter en hel dag i galna Las Vegas kom vi äntligen fram. För er som är nyfikna så jag kan skryta genom att säga att vi vann 62.50 dollar i Las Vegas. Så vi är ganska stolta. 

Idag har vi spenderat en dag på stranden med ca 27 grader varmt. Igår lyckades vi alla bränna oss på Sea World, så vi kan är röda och fina. Så om någon frågar om man fått färg så man vi säga ja, för röd är också en färg. 

Idag har den nya au pairen kommit till familjen och jag är sjukt nyfiken på denna tjej som ska ta över mitt liv i Wakefield. Måste ringa till min värdfamilj i morgon, hehe.

Nu har vi alla duschat så att vi är lite fräschare och sen ska vi ut och äta middag och eventuellt gå till en bar här i Ocean Beach.


None