2010 väntar...

Snart är allt över. Julen är förbi och snart är det ett nytt år, år 2010. Julen har verkligen försvunnit, som om jag har missat den. Men jag har hunnit fundera mer än vad jag borde ha gjort. Jag har funderar över mitt liv och hur jag kommer att leva om 10 år. Kommer jag att vara gift? Kommer jag att ha barn? Kommer jag att bo i Sverige? Kommer jag att ha mitt drömjobb? Kommer jag att vara lycklig? På den senaste tiden har jag insett att jag är ganska gammal, att jag inte är 15 år längre. Många i min omgivning gifter sig, bor i hus och har barn eller ska få barn. Det kan inte betyda mer än att jag börjar bli ganska gammal.

Ikväll är det "Ring klocka, ring" och det nya året ska ringas in. År 2009 kommer att vara över efter denna kväll, ett år som varit full av förändringar. År 2009 var det året som jag lämnade mitt liv i USA och flyttade hem till Sverige, det året som min idol gick bort, det året som jag flyttade till mitt alldeles egna hem och började studera. År 2009 var det året som jag tappade bort mig själv igen, det året som jag fått lov att skapat ett nytt liv för mig själv.

Hur har erat år varit? Jag känner på mig att år 2010 kommer vara mycket bättre. Jag känner på mig att det kommer vara ett bra år för mig med mycket kärlek och nöjen. Jag tror på år 2010.


Home Sweet Home

Det känns helt fantastiskt att vara hemma hos mina föräldrar! Här är det snö i massor och så vackert, hoppas de håller enda fram till jul.

Jag jobbar lite extra över julen så att jag får lite mer pengar i studentkassan, och sen är jag hemma och äter hemlagad mat man saknat som student. Känns underbart att vara hemma hos min familj! Jag vet att förra året, denna tid, hade jag den värsta hemlängtan jag någonsin haft. Jag var i Boston och min familj var hemma här. Det är kanske därför som de känns så underbart att vara hemma äntligen.


3 miljoner kronor någon?

Då jag bor ensam är jag beroende av min tv. Det första jag gör när jag vaknar är att sätta på tv, och även så de sista jag gör innan det är dags att sova. Anledningen till detta är att jag inte fixar tystnaden och när tvn är på så känns de inte som att jag är ensam.

Varje morgon tittar jag därför på Nyhetsmorgon på 4an, och en av favoritstunderna är när de ska skrapas triss. Jag har nog bara några få gånger sätt att någon skrapat fram 1 miljon kronor, och självklart blivit lite avis. Idag däremot blev helt paff när en dam skapade fram 3 miljoner kronor. Någon som skulle vilja byta plats med henne?

Hade jag vunnit 3 miljoner så hade jag åkt till Jon i Boston i sommar utan att ens tveka, och vara där hela sommaren. Jag skulle slippa studentlån och jag skulle bo någon annanstans än i denna studentkorridor.


Lördagen den 12 december

Vaccinerade mig i torsdags och börjar äntligen få mer energi. Min arm är nästan bra idag, så jag ska inte klaga. Julen kommer bara närmre och närmre, och snart ska jag få åka hem till min familj.

Idag ska det pluggas, skypas med min Jon och inslagning av julklappar till lite julmusik och några tända ljus. På måndag kommer Kalmars lucia till min skola, så jag ska dit och titta på luciatåget och njuta av att julen bara kommer närmre och närmre.

Tror inte att det bara är jag som älskar julen och detta år får jag fira den hemma i Sverige efter två jular i Boston.


En sommar i Boston?

Nu måste Kristin tänka och tänka. Ska jag tillbringa en sommar i Boston? Har jag råd att knappt jobba i sommar?

Är de någon av er som vet hur man kan finasiera en sommar i Boston, snälla hör av er =)
Jag kanske hinner jobba lite innan jag sticker iväg, men hur ska de då gå under tiden jag är där? Vad lever man på? Ja, nu har jag minsann något att tänka på. Önskar att jag kunde vinna på lotto eller något, då hade jag stuckit utan tvekan.


USA i mitt hjärta

Jag går alltid runt och drömmer om USA. Varje dag är det något som får mig önska att jag var där och inte här i Sverige. Det är lite komiskt hur jag kan känna nästan mer hemma i ett annat land än mitt hemland, men så känns det. Mitt andra hem är Boston och jag drömmer om den dagen jag får flytta tillbaka dit. Så länge Starbucks finns i närheten så är jag lugn och glad.

http://www.iaes.org/conferences/future/boston_68/city_info/boston.jpg

Vart vill ni åka i USA? Har ni en favorit stad? Boston kanske? =)