Hurra

Äntligen börjar de lugna ned sig lite i skolan. Äntligen kan jag få fritid. Har faktiskt funderat om jag lägger ned för mycket energi på allt, för man borde trots allt ha lite ledig tid. Ser fram emot en hyfsat ledig helg nu efter att de två senaste gått till skola, skola och skola.

Imorgon blir det stan och fika. Imorgon blir det INTE skola. Så denna vecka tänkte jag ta tummen ur arslet och lägga upp bilder på mitt vita rum och även bilder på de fula gula väggarna. Hehe.


Efterlyst

Någon har stulit en vaniljyoghurt från mig. Igår stod den där på min hylla i köket, oöppnad, men imorse när jag skulle äta frukost var de borta. Någon är nu skyldig mig 16 kronor. Och såklart var det en Valio yoghurt för de hade ingen billigare i butiken. Sluta sno mat från andra. Köp själv vettja!
Jason Derulo - Whatcha say


Dock inte musikvideon för den verkar vara omöjlig att hitta.Back in buisness

Nu är jag tillbaks i mitt lilla rum på Norra Vägen. Och det är så vitt och fint. Kom hit efter kl 19 igår kväll och möttes av damm och åter damm. Lukten av nymålat slår en och ett tjockt lager av vitt damm från att de slipas väggarna, låg precis överallt. Det var bara att hitta en dammsugare och börja dammsuga så gott det gick. Och sedan torka av allt som gick. Efter kl 23 låg jag i sängen, helt utslagen.

Nu är det en ny dag och jag kämpat med att torka av allt igen. Känns nästan omöjligt att få bort allt damm, men med lite jobb så har jag nog fixat det. Men nu är det vitt i alla fall och det känns bra.

Idag ska gardiner upp och lite annat smått och gott, sen kommer det bli mycket mer hemtrevligt. Sen blir det en liten fotografering för alla nyfikna. Har även tagit kort på hur det såg ut innan. Hehe

När jag städade ur mitt rum i söndags så hade jag sönder min spegel nå så otroligt mycket (bilder finns). Så nu är jag en spegel fattigare och bär på 7 års olycka.


Mmmm

Hittade denna läckerbit på datalabbet i måndags. And I'd like to dedicate this hot guy to a girl in my class, Jenny.
Enjoy!


Regn och åter regn

Nu har hösten kommit till Kalmar och det är kallt ute... Idag är det blåsigt, regnigt och kallt, en ännu värre kombination. Men ikväll blir det pannkakor här på Norra Vägen i Kalmar. På måndag så måste jag flytta ut ur mitt lilla rum här för att ge plats för killarna som ska ge mig nya snygga vita väggar. Så imorgon så ska allt vara i garderoben, toaletten och överallt där saker och ting får plats och alla gigantiska möbler i mitten på rummet. Förhoppningsvis funkar allt som jag vill. Sen på fredag kommer jag att komma hem till ett nytt rum.

Men först blir det en regning lördag i Kalmar och pannkakor och ostbågar.