Mysko känslor

Jag får hela tiden sånna där mysko känslor. Om de är avundsjuka eller inte vet jag inte. Det känns som att min gamla värdfamilj tycker om den nya au pairen mer än vad de tyckte om mig. Efter 21 månader med dem, känns de som att dessa snart 4 månader för den nya au pairen är helt annorlunda och bättre. De känns inte som att de bryr sig lika mycket om mig som henne.... Jag hatar att få dessa känslor.


Veckan...

Livet har rullat på väldigt snabbt denna vecka. Började jobba i onsdags, och har jobbar varje dag sen dess. Måste erkänna att jag är väldigt trött nu. Så med andra ord så fick jag jobbet, jippi. Äntligen kan jag tjäna lite pengar inför min resa till Boston.

Idag var jag och kollade på alla studenter som skulle på balen. Måste säga att jag blev lite besviken. När jag tog studenten för 4 år sedan bar jag en vit lång balklänning, idag såg jag inte en enda. På den gamla goda tiden bar man vitt på studentbalen, men idag var de lite för modernt för min smak. Hälften av tjejerna hade korta klänningar, som jag själv hade haft på mig en kväll ute och inte på en bal, och det var en salig blandning av färger och mönster.
Jag kanske är lite knäpp, men på en bal ska man väll vara lite mer uppklädd och framför allt bära ljusa färger om man inte vill ha vit klänning.

Oh well, livet på en pinne. Snart bär de av till USA, så var beredda på lite smått och gått därifrån.

None

Hoppas

Idag har jag varit på en liten arbetsintervju, så nu måste ni hålla tummarna att jag får jobbet. Börjar blir lite ont om pengar siddu.

Så snälla alla, håll tummarna för mig, för jag behöver ett jobb!!!!!

None

Förlåt

Det var ett tag sen jag skrev här. Jag ber om ursäkt, men mycket har hänt och allt har stått lite upp och ned.
Idag drar jag till Stockholm med min mamma. Det är över 2 år sen jag var i Stockholm så de ska bli skitskoj, även om solen inte kommer skina på mig.

Igår hämtade jag ut mitt nya pass, så nu är jag redo att flyga tillbaka till Staterna igen. Om 2 månader är jag nämnligen i Boston. Gud så jag längtar.

None