Måsten

Så nu när min USA-resa börjar närma sig så måste jag ju planera vad jag ska köpa. Det enda problemet är att jag egentligen inte har så mycket pengar till shopping då jag trots allt är en student.

Men här är mina måsten:

Womens Black Canvas Classics TOMS Shoes Side
TOMS shoes $44. Har dock inte bestämt mig för vilken färg (har redan ett par sedan tidigare)

http://frillr.com/files/images/Calvin%20Klein%20Underwear%20Fall-Winter%202008%20.%202009%20%20Eva%20Mendes4.bmp
Calvin Klein underkläder Vill dock ha så många så de hade blivit för många bilder.

http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/wp-content/uploads/2009/12/shiseido1.jpg
Shiseido Skincare Mycket billigare än i Sverige.

http://media.onsugar.com/files/ons1/322/3220115/30_2009/c11bbc51699133c0_ID_20BareMinerals.jpghttp://cn1.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/83/8/AAAADI1UEmoAAAAAAIOPug.jpg
ID Bare Minerals Deras mineral foundation men också mascara och läppglans.
http://iloapp.piaochper.com/blog/chanel?ShowFile&image=1246035826.jpg
Redken Extreme Anti-snap och Rescue Force samt någon annan produkt

http://www.blushminerals.co.uk/images/OPI.jpg
OPI Är ute efter ett mörklila nagellack

Kommer inte på fler saker nu, men denna lista kommer att fyllas på. Jag återkommer med fler listor ;DOj oj oj

Ville bara säga att den 12 juni, kl 13:20, så kommer jag att landa i Boston. Helt fantastiskt, jag ska till Boston!!!  Oj oj oj...

http://www.mikelevin.com/BostonSkyline1024.jpg


Ännu en efterlysning

Nu när min sommar börjar ordna sig så vet jag att jag kommer att vara i min kära stad Boston i början på sommaren. Så nu är jag nyfiken om det finns någon där ute som också kommer att vara där juni-juli? Hör av er då! =)


Boston, here I come

Om inget oväntat händer så är jag i Boston om lite mer än en månad. Det är nu bestämt, alla pusselbitar börjar nu falla på plats. Ett sommarjobb är i hamn, en helg i Köpenhamn, en vecka i Skagen, förhoppningsvis ett finbesök från min Kiwi Steph, men bäst av allt - en månad i Boston. Sen får vi se om min syster åker till NYC så jag kan möta upp henne och fira midsommar i Battery Park. Som sagt, alla pusselbitar börjar nu falla på plats.

I'm going to Boston!! I'm going to Newbury Street, Natick Collection, Boston Common, Barnes & Noble, Starbucks... I'm going to see my boys!


Vår, eller?

Jag har flyttat till södra Sverige men det betyder visst inte att våren kommer hit fortare. Här är ingen värme. Igår hade jag min vinterjacka på mig igen, i April...

Det är mycket just nu. Skriver minst ett PM i veckan + seminarium som ska förberedas. Denna vecka fick vi i uppgift att skriva endast 2 sidor (och inte 8 sidor som vi skrivit tidigare) men det finns en brud i min grupp som tycker att vi ska manipulera dokumentet för att få plats med all text istället för att ta bort lite text. Som sagt, det är ju en del av uppgiften så då ska vi inte manipulera något. Skolan tar kål på mig, men snart är det sommarlov.

På tal om sommarlov, jag har inget sommarjobb. Börjar få lite smått panik för jag behöver tjäna lite pengar. Och jag vill INTE gå runt en sommar och bara dra. Hur ska jag då ta mig till Boston om jag inte tjänar pengar?

Kollade på en liten dokumentär film igår kväll om cancer och cancerbehandlningar. Det bästa med denna lilla film var att den var filmad i Boston (i Boston finns landets främsta sjukvård) och jag kände mig så hemma. När de flög över Boston kände jag igen varje liten centimeter och bara önskade att jag var där. En dag ska jag bo i Boston igen, en dag.

http://www.alternative-splicing.org/as-sig-10/img/boston.ma.jpg
Detta är dock inte hela Boston utan områden som "Finacial District", North End, Beacon Hill och man ser början på Boston Common (Boston egna Central Park). Man ser även lite av Cambridge (längst ned på bilden) och Cambridge Side Galleria, en av de bästa mallen i greater Boston. Högsta skyskraporna syns inte i bild.

Som sagt, jag älskar denna stad och min dröm är att få komma tillbaka, komma hem igen.Boston i sommar?

Hej alla glada! Tänkte kolla om det finns någon där ute som kommer att vara (au pair) i Boston i sommar?? Jag är sjukt nyfiken, speciellt då jag själv planerar att åka dit och hälsa på!

Så, Boston i sommar någon??


TOMS

Låt mig presentera världens bästa skor - TOMS!!!!
Har redan ett par, och de är världens skönaste. Men det bästa är att när man köper ett par TOMS ger man även bort ett par till ett behövande barn i Afrika. Men de är så sköna att man kan köpa flera styckna, alla färger som finns, och samtidigt tänka på den tredje världen.

Hittade dessa på hemsidan idag och de hade varit perfekta för mig i vintras.