Vår, eller?

Jag har flyttat till södra Sverige men det betyder visst inte att våren kommer hit fortare. Här är ingen värme. Igår hade jag min vinterjacka på mig igen, i April...

Det är mycket just nu. Skriver minst ett PM i veckan + seminarium som ska förberedas. Denna vecka fick vi i uppgift att skriva endast 2 sidor (och inte 8 sidor som vi skrivit tidigare) men det finns en brud i min grupp som tycker att vi ska manipulera dokumentet för att få plats med all text istället för att ta bort lite text. Som sagt, det är ju en del av uppgiften så då ska vi inte manipulera något. Skolan tar kål på mig, men snart är det sommarlov.

På tal om sommarlov, jag har inget sommarjobb. Börjar få lite smått panik för jag behöver tjäna lite pengar. Och jag vill INTE gå runt en sommar och bara dra. Hur ska jag då ta mig till Boston om jag inte tjänar pengar?

Kollade på en liten dokumentär film igår kväll om cancer och cancerbehandlningar. Det bästa med denna lilla film var att den var filmad i Boston (i Boston finns landets främsta sjukvård) och jag kände mig så hemma. När de flög över Boston kände jag igen varje liten centimeter och bara önskade att jag var där. En dag ska jag bo i Boston igen, en dag.

http://www.alternative-splicing.org/as-sig-10/img/boston.ma.jpg
Detta är dock inte hela Boston utan områden som "Finacial District", North End, Beacon Hill och man ser början på Boston Common (Boston egna Central Park). Man ser även lite av Cambridge (längst ned på bilden) och Cambridge Side Galleria, en av de bästa mallen i greater Boston. Högsta skyskraporna syns inte i bild.

Som sagt, jag älskar denna stad och min dröm är att få komma tillbaka, komma hem igen.



Kommentarer
Postat av: Malin

För att uttrycka mig milt... Fy tusan så jag längtar tillbaks... Saknar det så in i bäng. Saknar att träffa dig, åka till Starbucks eller Burlington eller Natick.. Eller IKEA... Hur man än gör så hör man Boston nämnas på ett eller annat sätt. Det gör ont i en.



Varm varm kram raraste Kristin... Kirsten Christine =) som de sa.. tänker på dig o håller alla tummar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback