Livet i kaos

Eller borde jag säga livet i ett rum som är kaos. Jag har saker överallt fast ändå ingenstans. Mer än häften av mitt rum är nedpackad i lådor och väskor som nu tar upp alldeles för stor yta. Väggarna är kala, bokhyllan tom (förutom småsaker), badrummet ekar snart och jag vet knappt vart jag har saker. Imorgon ska jag skrubba badrummet från topp till tå och sen blir det en tur på julmässan i Kalmar Slott, middag på en thairestaurang (äger inte så mycket mat såhär i flyttkaoset) och sist men inte minst klubbkväll på Cervera, vilket inte kunde komma mer läglig dagen innan flytt.
På fredag är det dags. Då ska hela mitt liv ligga i lådor (eller sopsäckar i brist på lådor) och jag ska äntligen flytta in i en riktig lägenhet med egen kök. Jag ska nu bli vuxen på riktigt.

Snart så

Nu är det minsann inte långt kvar. Nästa fredag är det dags, den stora dagen, flyttdagen. Då ska hela mitt lilla rum packas in i en flyttbil och hamna i en ny lägenhet. Snart kanske man borde börja packa, kan vara bra med tanke på att vi har nog med grejor att göra i skolan. Imorgon drar vi ned till Glebes kontor och hämtar våra nya nycklar till lägenheten och förråd.
Kan inte förstå att alla denna väntan snart är slut. Kan inte förstå att jag bara har en helg kvar i denna korridor.


Så söt man är

Sitter här med en stor bomullstuss i ena näsborren. Börjar nu bli lite trött på det och har ont i huvudet. Känns ungefär som att jag är förkyld för att jag kan inte andas ur näsan som förr och oljan som bomullstussen var dränkt i fortsätter att ringa, sakta men säkert, precis som om man vore snuvig. Känner mig så söt.
Var till doktorn idag som brände lite i näsan på mig och sedan tryckte upp bomull så fint. Och sen fick jag gå och handla och försöka se normal ut. Men som tur var så är det mest barn som tittar, och då stirrar de verkligen. Men nu håller jag tummarna för att näsblodet ska sluta.

Söndag, en lyckodag?

Läste mitt horoskop i veckan att söndag skulle vara min lyckodag. Min första tanke då var att lördag hellre var min lyckodag, men nu såhär i efterhand så har jag inte haft mycket tur idag. Imorse tänkte jag njuta av gott bröd till frukost, speciellt då jag vanligtvis inte har bröd och pålägg hemma, men till min förvåning ser att det börjat mögla. Det värsta är att det "går ut" imorgon men av någon anledning kommit på att det ska mögla i förtid. Sen var det dags för ännu ett fall av blod som bara forsar. Har på senaste tiden blött näsblod väldigt ofta, samt tyvärr har några riktigt kraftiga blödning. Idag var en sådan blödning som jag inte trodde skulle sluta. Gick över till grannen som snart är färdig sjuksköterska för råd och när jag återvände till mitt rum mådde jag illa och kände mig småyr. Dags att knapra järntabletter tror jag. När jag sedan duschade lossnade plåsterna jag fick när de tog bort stygnen i fredags. Och vad ser jag?! Jo, min sår har gått upp och det ser ut att nu bli ett 1 cm bredd ärr. Snacka om att jag bli arg, ledsen och besviken. Inte alls min turdag. Imorgon ska jag ringa till vårdcentralen det första jag gör och se till att de plåstrar om mig så att såret blir fint och sedan tar en titt på min näsa. För idag har inte varit min turdag, men med lite tur så kanske jag lyckas bättre imorgon.

Happy birthday to me

Idag har jag sjungit Happy birthday to me ett x antal gånger. För det har ju varit min födelsedag så då ska det sjungas. Så nu är man ett år äldre (och som det känns, 10 kilo tyngre efter alldeles för mycket mat) och jag hoppas att min år som 24-åring kommer att bli kalas!

gonna celebrate reason
Happy Birthday to Me!Synd om mig

Låg på operationsbordet igår, men denna gång var jag vaken. Det var nämligen dags att ta bort födelsemärken. Så nu är jag två födelsemärken lättare. Har tagit bort två tidigare men av någon anledning var denna gång jätte jobbig. Nu sitter jag här och kan inte röra ena armen för mycket för då känns det som att stygnen ska slitas upp. Kan inte heller ha på mig bh, men det är inte så farligt.

Men det är inte så farligt att vara lite smått handikappad denna vecka för att det är tentavecka och jag ska bara plugga.