Cab?

Sitter och kollar upp vad de kostar att hyra bil i Florida i 4 dagar. Och hittade ett hyffsat bra pris på Bilen med ett stort B, som skulle vara en dröm att glida runt i - Mustang Cab, eller liknande bil.

Så min fråga är nu, skulle ni hyra den billigaste bilen för ca 750 kr eller en cab för dubbla priset? Florida kommer vara tokvarmt när vi är där, så frågan är om man ska lyxa till det och bara leva livet då vi är där, eller lägga pengarna på annat?
None


Kommentarer
Postat av: Momagognonusos

Den billigaste såklart och lägg dem på annat istället. =)

2008-06-02 @ 11:38:26
Postat av: Markus *aarrrrghhhhh* Axelkvist

Självklart ska du ta en Mustang cab, om jag inte missminner mig så diggar du den helskarpt =)



Och jag måste passa på att berömma dig och din blogg, det är en av de få bloggarna jag läser med jämna mellanrum =), skönt att se att du gör vad du vill. So, take care // Markus

Postat av: Kristin- trogen läsare

Jag röstar på den mest miljövänliga av de två ;)

Måste även tillägga att din blogg är inspirerande, fortsätt likadant!

2008-06-02 @ 18:07:12
Postat av: Michelle

Florida är äckligt varmt just nu och har tokfuktig hetta! Ni kommer vilja kunna stänga in er i en bil och ha på AC'n! Sen i vissa delar av Florida (runt Tampa) så kommer det tydligen regnskurar typ varje dag runt fyratiden har jag hört. Det har inte dragit igång än men jag har blivit varnad av mina värdpäron. Så om du tar Cabbe, glöm inte fälla ner taket så ni inte blir överraskade... ;)

2008-06-02 @ 19:49:57
URL: http://chelli.blogg.se/usa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback